Wat gaan we doen in de meivakantie?

Het einde van maart is alweer in zicht. Eind volgende maand kunnen we alweer de meivakantie omarmen. Kijk jij er ook zo naar uit? Even een tandje terug in de snelheid van het leven. Twee weken geen ochtendspits om iedereen op tijd de deur uit te krijgen. Hopelijk is de temperatuur tegen die tijd ook een paar graden gestegen en laat de zon zich regelmatig zien. Hoog tijd om nu alvast plannen te maken hoe we zo leuk mogelijk de tijd door kunnen komen. Wij weten het al! Wij hebben gekozen voor een heerlijk verblijf in een vakantiepark in Limburg!

Wat gaan we doen in de meivakantie?

De Leistert

De Leistert ligt in een prachtig groene omgeving tussen de steden Roermond, Venlo, en Weert, en onderscheidt zich als een van de meest complete recreatieparken in de regio. Het park biedt een breed scala aan faciliteiten voor zowel zonnige als regenachtige dagen, wat het een ideale bestemming maakt voor elk type vakantieganger. Omdat het park zoveel te bieden heeft, hebben we bewust gekozen voor dit vakantiepark in de meivakantie.

Faciliteiten en activiteiten

Ons verblijf in een vierpersoonsbungalow belooft comfort en gemak, met toegang tot het park’s uitgebreide aanbod aan faciliteiten. Van het subtropische zwembad tot de sfeervolle indoor speeljungle, er is voor elk lid van de familie iets te beleven. De Leistert biedt bovendien gratis toegang tot een groot aanbod van faciliteiten, waaronder drie restaurants, een dagstrand, en een avontuurlijke speeljungle die garant staan voor eindeloos vermaak.

Het recreatieprogramma van De Leistert is bijzonder rijk gevuld, vooral tijdens de Nederlandse en Belgische vakantieperiodes. Activiteiten zoals Drumble dance, knutselen, Supa golf, Archery Tag, en de roofvogelshow zijn slechts enkele voorbeelden van wat er te doen is. Voor de sportliefhebbers zijn er activiteiten zoals basketbal, voetbal, en handbal beschikbaar op het verharde sportveld. Kinderen kunnen hun hart ophalen tijdens de ochtenddans & knutselsessies, meedoen aan het parachutespel, of swingen tijdens de minidisco.

Wat gaan we doen in de meivakantie?

Gastvrijheid en lokale cultuur

Naast de faciliteiten binnen het park, nodigt de omgeving van De Leistert uit tot het verkennen van de Limburgse cultuur en gastvrijheid. Met nabijgelegen steden als Roermond, Venlo, en Weert is er een rijke keuze aan culinaire en culturele uitstapjes mogelijk. Het vakantiepark zelf biedt ook een scala aan eetgelegenheden, van sfeervolle restaurants tot gezellige cafés waar je kunt genieten van lokale delicatessen​.

Geen idee wat jullie plannen zijn aankomende meivakantie, maar wij liggen waarschijnlijk dagelijks in het heerlijke subtropische zwembad! En in de avond heerlijk uit eten. Wat zal ik als herboren terug komen…!

Extra informatie

Citytrip naar Rome met de kids! Wat wil je zien?
Vliegen met kinderen: Tips voor een stressvrije reis

Bronvermelding

© afbeelding: De Leistert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *