Handige checklijsten

Tijdens de zwangerschap wordt je overspoeld met een zee van taken en verantwoordelijkheden. Het kan soms behoorlijk veel lijken. Je wilt zeker niets over het hoofd zien. Maar wanneer plan je je eerste bezoek aan de verloskundige? Wanneer start je met het innemen van foliumzuur en voor welke duur is dit noodzakelijk? Wat zijn de essentiële items voor een volledige babyuitzet? En welke kwaliteitsnormen moeten deze artikelen naleven? Kort gezegd, er zijn heel wat vragen en onzekerheden waar je graag duidelijke antwoorden op wilt krijgen. Wat fijn als je dan over handige checklijsten kunt beschikken!

Handige lijsten

Praktische lijsten

Daarom hebben we deze handige overzichten samengesteld. Duidelijke checklists in pdf, dus eenvoudig uit te draaien, voor verschillende thema’s. Het enige wat je hoeft te doen is ze uit te printen, en je kunt ze gebruiken als naslagwerk, boodschappenlijst, of je kunt ze eenvoudigweg in je agenda bewaren als geheugensteuntje. Zo hoef je niets te vergeten!

Zit er een nuttige checklist niet bij? Laat het ons dan zeker weten, we vullen de lijst met plezier aan! Het doel is om het jou gemakkelijker te maken, want tijdens je zwangerschap heb je al genoeg om over na te denken.

De handige checklijsten

Basisschool zoeken
Cycluskalender (pdf)
Cycluskalender (xls)
Geboorteplan
Handbagage vliegtuig
Inhoud luiertas
Schoolspullen brugklas
Veiligheidschecklist babyproof huis
Voedings-/slaapdagboek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *