Contact met Vadersenmoeders.nl

Vadersenmoeders.nl richt zich met informatieve blogs op de (jonge) ouders. Wij bieden informatieve blogs met een personal touch. Een inspiratiebron voor niet alleen jonge ouders, maar ook voor aanstaande ouders en ouders van pubers.

Vijftien jaar geleden begonnen wij één van de eerste “mamablogs”. Dit bleek bijzonder inspirerend want inmiddels heeft onze site veel navolging gekregen en zijn er velen in onze voetsporen getreden. Wij proberen echter nog steeds vernieuwend en vooruitstrevend te zijn. De afgelopen jaren hebben we enorm veel ervaring op gedaan, zonder onze enthousiasme te verliezen.

Contact Vadersenmoeders

Perspakketten

Perspakketten, correspondentie in print, brochures en recensie exemplaren kunnen worden toegestuurd aan:

Redactie Vadersenmoeders.nl
Zilvermeeuwlaan 112
2496 NW Den Haag

Digitale persberichten en mailcorrespondentie kunnen worden gestuurd aan emailadres: info@index-internetuitgeverij.nl.

Adverteren

Adverteren op Vadersenmoeders.nl is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, advertorials, winacties en veel meer.

Webdesign

De website wordt onderhouden door Insert Internetuitgeverij. Insert houdt zich sinds 1999 al bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. Vanaf 2006 zijn zij zich specifiek gaan richten op het onderhouden van websites voor jonge ouders. Tevens hebben we een samenwerking met Indigo te Den Haag, voor de technische ondersteuning.

Contact

Redactie Vadersenmoeders.nl
Zilvermeeuwlaan 112
2496 NW Den Haag
T: 0621264498
E: info@vadersenmoeders

Inschrijfnr. KvK Haaglanden: 27190568

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *