Ook jij kunt doeltreffend adverteren op VadersenMoeders

Hallo, ik ben Marion Middendorp. Oprichter van Vadersenmoeders.nl. Vijftien jaar geleden ben ik begonnen met de oprichting van de website Peuteren.nl. Dit domein bestaat inmiddels niet meer en is opgesplitst in Oudersenzo.nl, Kinderliedjes.info, Vrouwenverhalen.nl, Zomerperiode.nl, 50enzo.nl, Weight-Support.nl en Afscheidenverlies.nl. De sites hebben gezamenlijk een maandelijks uniek bereik van zo’n 400.000 bezoekers per maand.

Ook jij kunt doeltreffend adverteren op VadersenMoeders

Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring in het schrijven van gerichte informatieve blogs met een persoonlijke touch. Door deze mix van schrijven worden (ook) advertorials met veel plezier door de bezoekers gelezen. De teksten voldoen aan de SEO-normen, waardoor ook op lange termijn een link op deze site interessant blijft. De reportages zijn uitgebreid en informatief en lezen vlot en de toon doet vertrouwd aan zonder belerend te zijn. Door mijn ervaring weet ik goed wat de bezoeker wil, maar verlies ik de online richtlijnen niet uit het oog. Op deze site wordt uitsluitend uniek content geplaatst. Het is daarom niet zo gek dat Oudersenzo een uniek maandelijks bereik heeft opgebouwd van meer dan 100.000 unieke bezoekers per maand. Daar ben ik niet alleen blij mee, maar ook trots op en ik hoop natuurlijk nog verder door te groeien.

Groei jij met ons mee?

De Vadersenmoeders-bezoeker

‘De Vadersenmoeders-bezoeker’ heeft de touwtjes zowel thuis als op het werk stevig in handen. Ze bepaalt en maakt weloverwogen keuzes. Zij wil niet betutteld worden omdat ze zelf goed in staat is te bepalen wat goed is. Zij is leergierig en leest zich goed in, om op basis van gedegen informatie een beslissing te maken. In het dagelijkse leven zorgt zij voor de financiën, de inrichting van het huis, de vakantie, houdt van een gezonde maaltijd en bepaalt welke producten er in huis worden gehaald.’De Vadersenmoeders-bezoeker’ geniet van het leven en wil daar het beste uithalen. Ondanks het hoog houden van vele ballen, probeert ze alles wat ze doet, zo goed mogelijk te doen met een realistische doelstelling.

Doelgroep

Vrouwen en mannen 25 – 55 jaar
MBO+, HBO, WO
Combineert werk en gezin
Maakt weloverwogen keuzes

Pers en media

Natuurlijk willen we op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen en worden we graag geïnspireerd door de laatste nieuwtjes, leuke events en/of nieuwe producten. Persberichten en uitnodigingen kunnen gestuurd worden aan: info@vadersenmoeders.nl.

Review

Wil je graag een review? Dat kan ook. Producten kunnen worden toegestuurd aan:

Redactie Vadersenmoeders.nl
Zilvermeeuwlaan 112
2496 NW Den Haag

Het spontaan toesturen van producten biedt echter geen garantie tot het schrijven (en plaatsen) van een review.

Rechtstreeks contact

Vadersenmoeders.nl is onderdeel van Insert Internetuitgeverij. Insert Internetuitgeverij houdt zich sinds 1999 al bezig met het ontwerpen en bouwen van websites. Vanaf 2006 zijn zij zich specifiek gaan richten op het onderhouden van websites voor jonge ouders.

Commerciële samenwerkingen

Er is veel bij ons mogelijk. Een greep van onze commerciële mogelijkheden: redactionele artikelen, social media campagnes, reviews, ervaringsverslagen, gastblog, vermelding nieuwsbrief, advertorials en winacties. Afhankelijk van de soort producten en/of de waarde die de producten vertegenwoordigen, zijn winacties en reviews gratis. Wanneer wij de prijzen zelf moeten versturen, brengen wij (50 euro) verzendkosten in rekening.

Wij garanderen een plaatsingstermijn van minimaal 2 jaar.

Persreizen en reisverslagen

Het is mogelijk door ons een accommodatie uit te laten testen. Wij schrijven hierover een verslag (verslag, foto’s en eventueel videobeelden) en plaatsen deze op de site. Naar deze plaatsing worden teasers geplaatst op onze social media kanalen en doen wij eenmalig een vermelding in onze nieuwsbrief.

Het uitproberen van een accommodatie kan middels een persreis, maar ook op basis van een boeking van een accommodatie. Voorwaarden is een volledig kosteloos verblijf, alsmede een vergoeding voor de reiskosten.

Adverteren

Adverteren op Vadersenmoeders.nl.nl is op verschillende manieren mogelijk. Denk aan verschillende vormen van display advertising, advertorials, winacties en veel meer.

Algemene gegevens Insert

Inschrijfnr. K.v.K. Haaglanden: 27190568
BTW nr. NL 144662875B01

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *