BabyBjörn goes green – gezond en rustig groot worden

De wereld heeft de waarde van de natuur omarmd, en dit zien we reflecteren in allerlei aspecten van ons leven, inclusief de producten die we dagelijks gebruiken. BabyBjörn heeft deze natuurlijke inspiratie omarmd in hun nieuwste lijn van babyproducten. Ontdek de prachtige samensmelting van veiligheid, gezondheid, en Scandinavische natuur in het design!

BabyBjörn goes green - gezond en rustig groot worden

BabyBjörn embraceert groen

Vanaf eind september zijn de befaamde draagzakken en de wipstoel van BabyBjörn verkrijgbaar in een prachtige groene tint. Groen is méér dan een modetrend; het is een kleur die rust brengt voor baby’s en kinderen. Met de kleur groen creëer je een gezonde en serene omgeving voor de kleintjes.

De keuze voor donkergroen is tevens een knik naar genderneutraliteit, een aspect dat de ontwerpers bij BabyBjörn van groot belang achten. Producten in genderneutrale kleuren kunnen eenvoudig gedeeld worden met andere gezinnen, bevorderend zo de duurzaamheid waar BabyBjörn naar streeft.

Producten in groen

De BabyBjörn Harmony, bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, is een veelzijdige draagzak geschikt voor baby’s tot 3 jaar en is nu al in donkergroen beschikbaar. Het is een topverkoper, geliefd om zijn comfort en flexibiliteit, met twee draagposities aan de voorkant.

Ook de BabyBjörn Mini draagzak, speciaal ontworpen voor pasgeborenen tot 6 maanden, zal eind september in het groen te vinden zijn. Deze draagzak, aanpasbaar en ondersteunend, maakt het mogelijk om slapende kinderen moeiteloos over te leggen naar hun bedje.

BabyBjörn wipstoel

Eind september wordt ook de vertrouwde BabyBjörn wipstoel in het groen geïntroduceerd. Deze wipstoel, die gemakkelijk in beweging komt door lichte bewegingen van de baby, stimuleert de motorische ontwikkeling van het kind en kan eenvoudig worden verplaatst, zodat ouders hun kinderen in het oog kunnen houden terwijl ze andere activiteiten ondernemen. Het natuur-geïnspireerde stiksel maakt het een stijlvolle toevoeging aan elk interieur.

Stukje Scandinavische natuur

Beleef de harmonie tussen natuur, design en functionaliteit met de nieuwe groene lijn van BabyBjörn. Deze innovatieve en duurzame benadering van babyproducten toont niet alleen hun toewijding aan kwaliteit en veiligheid maar brengt ook een stukje Scandinavische natuur naar jouw huis!

Extra informatie

Dragen in een draagzak: een warme knuffel voor jou en je kindje
Een buggy kopen, waar moet je op letten?
De financiële impact van het eerste jaar van je baby
Wat moet je allemaal regelen voor de komst van je baby?

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp
© afbeelding: 123rf.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *