Gravitrax Junior My ice world: een ijskoude uitdaging voor de kleintjes!

Het bouwen van een knikkerbaan is een activiteit waar creativiteit en technisch inzicht hand in hand gaan. Terwijl je de baan stukje bij beetje opbouwt, zie je een wereld van mogelijkheden en uitdagingen ontstaan. Elke bocht, elke helling en elk obstakel dat je toevoegt, brengt een nieuw element van verrassing en voldoening. Voor de jongste bouwers is er nu GraviTrax Junior. Een knikkerbaansysteem dat speciaal is ontworpen voor kleinere handen en jongere geesten.

Gravitrax Junior My ice world: een ijskoude uitdaging voor de kleintjes!

GraviTrax Junior

GraviTrax Junior maakt het mogelijk voor kinderen om op een speelse manier de wonderen van zwaartekracht, kinetische energie en magnetisme te ontdekken. De onderdelen zijn robuust, kleurrijk en gemakkelijk te hanteren. Perfect voor het stimuleren van vroege ontwikkeling van motorische vaardigheden en ruimtelijk inzicht.

Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten, terwijl ze leren over de wetten van de fysica. Het bouwen van een knikkerbaan met dit systeem is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om probleemoplossend denken en creativiteit te bevorderen. Dit maakt deze knikkerbaan een ideaal speelgoed dat zowel onderhoudend als educatief is, perfect voor jonge ontdekkingsreizigers en toekomstige ingenieurs.

Ravensburger GraviTrax Junior Starter-Set L Ice

Er zijn verschillende edities van GraviTrax Junior, die allemaal met elkaar te combineren zijn. Wij gingen aan de slag met GraviTrax Junior Starter-Set L Ice, maar er is bijvoorbeeld ook een GraviTrax Junior My Planet (dit is een XXL versie, dus extra veel!) en een GraviTrax Junior My Jungle, welke zelfs Speelgoed van het jaar 2023 heeft gewonnen in de categorie Bouw & Constructie! Als ik kijk hoe uitdagend (en vooral leuk) deze pakketten zijn, snap ik deze keuze heel goed.

De Junior uitvoering is gemaakt voor kinderen vanaf 3 jaar, waar creatief bouwen en speelplezier worden gecombineerd. Kinderen bouwen naar verlangen hun eigen kogelbaan, kunnen deze decoreren en zich onderdompelen in één van de werelden van GraviTrax Junior!

De set bevat alles om direct te beginnen met bouwen. Met een grote hoeveelheid elementen en dierfiguren van hout-biokunststof beleven kinderen vanaf 3 jaar de themawereld van de jungle van dichtbij terwijl ze decoreren en spelen. Bouw- en speelplezier worden op een unieke manier gecombineerd!

Online te koop

Hier besproken:
GraviTrax Junior Starter-Set L Ice | Ravensburger | 56,94 euro | vanaf 3 jaar | Bol.com

De andere uitvoeringen:
GraviTrax Junior My Planet | Ravensburger | 99,99 euro | vanaf 3 jaar | Bol.com
GraviTrax Junior My Jungle | Ravensburger | 44,89 euro | vanaf 3 jaar | Bol.com

Extra informatie

Wat zijn de leerdoelen tijdens het spelen?
Samen spelen, samen delen, de weg naar samenwerking

Bronvermelding

Tekst & afbeelding: Marion Middendorp

Wij hebben dit product #gekregen om uit te proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *