Mijn zwangerschap in vraag en antwoord

Mijn zwangerschap in vraag en antwoord

De onmisbare gids boordevol deskundig advies over negen bijzondere maanden.
De zwangerschap is een overrompelende periode die behoorlijk wat vragen oproept. Aanstaande mama’s durven die niet altijd te stellen tijdens hun prenatale controles door tijdgebrek of soms omdat ze bang zijn om dom over te komen.

In dit boek komen zowel de zogenaamd ‘domme’ vragen (die uiteraard niet bestaan) als de meer technische vragen uitgebreid aan bod. Vragen over voeding en levensstijl, zwangerschapskwaaltjes, prenatale controles, de baby, de bevalling, je relatie, je werk en nog veel meer. Specialisten ter zake delen hun kennis om aanstaande ouders te informeren, te begeleiden en gerust te stellen.
Een praktische vraag- en antwoordgids voor elke aanstaande mama!

Onze mening

Je bent zwanger! Gefeliciteerd! Maar wat nu? Wat zijn de do’s en wat zijn de don’ts? Uiteindelijk wil je natuurlijk een gezond kindje op de wereld zetten. Dus waar hou je nou allemaal rekening mee? Dit boek staat boordevol deskundig advies. Denk aan kwaaltjes, voeding, levensstijl, controle, de groei en ontwikkeling van je baby in je buik, de bevalling, na de bevalling maar ook over jou en je partner. Een heel volledig boekje dus! Helder geschreven en absoluut volledig. Van ‘Mag ik een ruggenprik als ik een tatoeage heb?’ tot ‘Wat is het verschil tussen een embryo en foetus?’ En van ‘Kan de papa wel een sterke band opbouwen als ik borstvoeding geef’ tot ‘Wat is een keizersnee’. Aanradertje dus!

Specificaties

TitelMijn zwangerschap in vraag en antwoord
UitgeverijDeltas
AuteurMarjolaine Solaro, Marie-Christine Bourg, Bénédicte Lafarge-Bart
Illustrator
Aantal pagina’s222
Prijs17,95 euro
ISBN9789044739435
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Innesteling – Wat is dat dan?
De leukste musthaves!
Gezonde voeding tijdens je zwangerschap, wat kun je beter laten staan?
Gezonde voeding tijdens je zwangerschap, wat kun je beter laten staan?
Meer boeken over de zwangerschap
Zwangerschapskalender – Ontwikkeling zwangerschap per week

lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie