De zomer op tafel

De zomer op tafel

Kip met knoflookkorst, Lamsspiesen met basilicum, Ratatouillepotjes met verse geitenkaas, Kersenclafoutis en Abrikozen van de barbecue: in de namen van de gerechten die Stéphane Reynaud voor ons verzamelde klinkt de zomer al door. In dit boek geeft hij voor iedere dag van de maanden juni, juli en augustus een heerlijk seizoensrecept. Fijne Franse gerechten waar we een voorbeeld aan kunnen nemen. Met voor-, hoofd- en nagerechten in Reynauds bekende no-nonsense stijl, de grappige anekdotes over Marie en Léon en de uitnodigende fotografie van Marie-Pierre Morel. Dit boek biedt iedere liefhebber van de eenvoudige Franse keuken volop inspiratie om te koken met wat het seizoen te bieden heeft.

Rabarbercompote met rood fruit
Nectarinetaart

Onze mening

Geen idee wat je deze zomer op tafel zet? Dit boek zit boordevol tips met heerlijke, gezonde en luchtige, Zomerse recepten. Iedere dag bbq’en is immers ook zo wat… Wat ik vooral van deze recepten leuk vind, is dat ze niet zo ingewikkeld zijn en toch een pracht gerecht beloven.

Specificaties

TitelDe zomer op tafel
UitgeverijFontaine Uitgevers
AuteurStéphane Reynaud
Illustrator
Aantal pagina’s148
Prijs14,95 euro
ISBN9789059566217
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere boeken voor volwassenen
Barbecueweetjes die je leven gaan veranderen
Meer inspirerende kookboeken
De kookhoek voor jonge ouders

lijn vadersenmoeders

Geef een reactie