Van zoet naar zout

Van zoet naar zoutMarion Middendorp schrijft herkenbare gedichten over de liefde in al zijn facetten, van voorzichtige ontluikingen tot oorverdovende stiltes.

Droom mee, herinner, voel, ervaar, verwonder of droog met deze woorden je tranen. Want je bent niet alleen in deze zoektocht naar liefde en iedere zoektocht kent zijn eigen hindernissen, maar kent ook zijn mooier dan mooiste momenten. Een boek om zelf te lezen, cadeau te doen of een gedicht uit te halen en te sturen naar jouw grote (stille) liefde, als kleine prikkeling van hart en ziel…

Het paradijs gevonden

Waar twee werelden eindigen
om langzaam in elkaar over te gaan
en waar de wegen stoppen
in een doorgang van geluk
Waar geen verleden
zijn weg terug kan vinden
en waar de toekomst
volop schijnen zal:
daar staan wij…

Waar wolken overgaan
in een verstrekkende hemelpracht
waar liefde regeert
en jaloezie verbannen is
waar stress wordt vervangen
door een oase van rust,
zullen twee levens zich
verenigen tot één
want daar staan wij

Marion Middendorp is geboren in de zomer van 1967 in Den haag en inmiddels moeder van twee kinderen. De zoektocht naar ware liefde is voor haar geen duidelijke weg. Soms loopt er iemand met haar mee, soms loopt ze een tijdje alleen. Liefde blijft een inspiratiebron voor haar, zowel de smeltende en zinderende liefde als de pijnlijke en confronterende liefde.

‘Ik ken Marion Middendorp als een bevlogen vrouw die geen uitdaging uit de weg gaat. Liedjes maken, succesvolle websites creëren over peuters en rouwverwerking, geen doel is Marion te groot. Nu waagt Marion zich aan iets kleins: gedichten. Poëzie die vraagt om aandacht, om stilte en om liefde. Zachtjes fluistert de wind haar naam: Marion.’
Marcel van Driel, auteur o.a. Superhelden.nl

Onze mening

Zachte zoete prille liefdesgedichten lopen als vanzelf over in de zoute kilte van de verloren liefde. Net als in het leven zelf. Soms smaakt de liefde zoet, soms valt de liefde in grote druppels zout van je wangen. Kleine, pure, oprechte gedichten, veelal herkenbaar voor iedereen die zijn ware liefde heeft gevonden, nog zoekende is, of op zoek is naar troost voor zijn of haar verdriet.
Als inspiratiebron voor jezelf, een cadeau voor je geliefde of zelf te gebruiken voor die ene grote (geheime) liefde…

Specificaties

Titel Van zoet naar zout
Uitgeverij Boekscout
Auteur Marion Middendorp
Illustrator
Aantal pagina’s 112
Prijs 15,95 euro
ISBN 9789462062849
Bestel direct Boekscout.nl

Meer informatie

De leukste musthaves!
Meer boeken over de liefde
Meer boeken met gedichten


BabyBaby

Geef een reactie