Zoek en vind kinderziekten

Zoek en vind kinderziekten

Weer een nieuwe titel in de populaire Zoek & Vind serie! Je kinderen zijn je het meest dierbaar van alles op deze wereld. Dus als er wat met ze aan de hand lijkt, wil je zo snel mogelijk weten of ze echt ziek zijn. Hoe je ziekteverschijnselen kunt herkennen en wat je moet doen om erger te voorkomen, staat uitgebreid in Zoek & Vind Kinderziekten.
De opzet van Zoek & Vind Kinderziekten is heel praktisch.

Je vindt er algemene tips om de gezondheid van je kind te bewaken, welke middeltjes je in je huisapotheek moet hebben en informatie over aanbevolen inentingen. Daarnaast worden acht ziekteverschijnselen (algemene klachten, psychische problemen, hoofd, borst / luchtwegen, buik / onderlichaam, bewegingsapparaat, huid en spoedgevallen) behandeld. Met behulp van handige stroomdiagrammen en duidelijke tabellen herken je de symptomen, kun je zelf de diagnose stellen, weet je wat je direct moet doen en wanneer je je huisarts moet waarschuwen.
Zoek & Vind Kinderziekten is een vraagbaak voor iedere ouder en biedt duidelijke adviezen: zelfhulp of naar de dokter!

Onze mening

Een naslagwerk over kinderziekten is altijd handig in de buurt te hebben. Soms kunnen kinderen van het een op het andere moment ziek worden, dan is het handig in dit boekje te kijken of je wellicht overeenkomsten kunt ontdekken. Een huisarts bellen is immers niet in alle gevallen noodzakelijk, hoewel als je twijfelt dit altijd aan te raden is! Het boekje kan natuurlijk nooit het deskundige advies vervangen van een huisarts.

Om het zoeken makkelijk te maken is het boekje opgedeeld in overzichtelijke hoofdstukken: Algemene klachten, Psychische problemen, Hoofd, Borst/luchtwegen, Buik/onderlichaam, Bewegingsapparaat, Huid, Spoedgevallen. Eenmaal het juiste hoofdstuk te pakken, zie middels duidelijke stroomschema’s nagenoeg in één oogopslag wat je het beste kunt doen. Makkelijk, snel en handig voor ouders met kinderen (van klein tot groot).

Specificaties

TitelZoek en vind kinderziekten
UitgeverijKosmos
AuteurMaaike Maaswinkel
Illustrator
Aantal pagina’s101
Prijs15,00 euro
ISBN9789066119680
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

Alles over amandelen
De leukste musthaves!
Meer boeken over kinderziekten
Kinderkwaaltjes top 10 – Wat zijn de meest voorkomende kinderkwaaltjes?
Meer boeken over onze gezondheid
Kinderziekten – Welke kinderziekten zijn er?
Top 10 kinderkwaaltjes

lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie