De zeepaardjes school – Narissa’s spannende test

De zeepaardjes school - Narissa's spannende testDe zeepaardjes-school is een heerlijke nieuwe serie voor meisjes vanaf 7 jaar: een serie vol avontuur en liefde voor dieren; extra bijzonder door een vleugje onderwatermagie. In de magische onderwaterwereld van Oceanië droomt elk meisje ervan om ooit te worden toegelaten tot de zeepaardjes-school. De Zeeruiters beschermen de oceaan tegen allerlei soorten gevaar. Ook Narissa wil niets liever. Elk jaar is er een spannende toelatingstest waarbij de onderwaternymfen met elkaar strijden om de begeerde plekken op de academie. Narissa moet laten zien dat ze snelheid, behendigheid en balans beheerst en dat ze elk zeepaard aankan. Maar de concurrentie is groot. Lukt het Narissa om toegelaten te worden?

Zomaar een passage

Binnen wachtte een vrouwelijke Zeeruiter haar op.
‘Hallo, ik ben Narissa,’ zei Narissa verlegen.
‘Welkom, Narissa,’ antwoordde de Zeeruiter. ‘Ik heet Serenia. We verwachtten je al. Kom maar met me mee.’
Ze zwommen door de stijlvolle, marmeren gangen met houten deuren, bekleed met zeewier, en Narissa was al snel de weg kwijt. Het gebouw was veel groter dan ze had verwacht! Toen ze opkeek naar de duizenden lichtgevende lantaarnvisjes kon ze niet geloven dat ze hier echt was. Het leek wel een droom!

Onze mening

Kleine meisjes kunnen heerlijk wegdromen bij dit boek. Wie wil nou niet naar een zeepaardjesschool? Rijden op een zeepaardje is nog véél leuker dan rijden op een gewoon paardje. Een meer dan leuk boekje voor kinderen vanaf 7 jaar.

Specificaties

Titel De zeepaardjes school – Narissa’s spannende test
Uitgeverij Uitgeverij Kluitman
Auteur Ella Gray
Illustrator Tina Frankenstein-Börlin
Aantal pagina’s 127
Prijs 9,99 euro
ISBN 9789020674538
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Meer kinderboeken over zeepaardjes
Meer kinderboeken over dieren
Songteksten van de leukste kinderliedjes over dieren

Geef een reactie