Workshop knutselen met marsepein in de Foodpassage

Workshop knutselen met marsepein in de FoodpassageOp de dag dat Sinterklaas aankomt in Almere, zaterdag 18 november, wordt in de Foodpassage van Citymall Almere een workshop knutselen met marsepein georganiseerd. Hier kunnen kinderen onder begeleiding de leukste én lekkerste creaties maken van deze én andere zoete lekkernijen. De kinderen mogen de knutselwerkjes na afloop mee naar huis nemen. Na de workshop kunnen ze naar de intocht om de Goedheiligman welkom te heten. De workshops wordt gegeven tussen 10.00 en 14.30 uur en kinderen kunnen elk moment aanschuiven. Toegang is gratis. Aansluitend begint het voorprogramma van de intocht van Sinterklaas in Almere Centrum.

Kinderactiviteiten in de Foodpassage

Citymall Almere organiseert regelmatig leuke activiteiten en events voor jong en oud. Elke derde zaterdag van de maand kunnen kinderen in de Foodpassage aanschuiven bij gratis duurzame workshops met als thema ‘eten’. Zo leren ze spelenderwijs bijvoorbeeld welke kruiden er allemaal bestaan, hoe je zelf groente en kruiden kunt laten groeien en wat je allemaal met voeding kunt doen.

Workshop knutselen met marsepein in de Foodpassage

Foodpassage

De Foodpassage in Almere heeft de ambitie om het culinaire hart van de stad te worden. Bezoekers kunnen er terecht voor de uitgebreide supermarkten van Deen en Aldi, een warme bakker, heerlijke kaasboer, een notenbar, goede viszaak, een uitstekende slijterij en een bijzondere bierspeciaalzaak. De kinderen kunnen naar hartenlust knutselen, terwijl ouders uitgebreid de tijd hebben voor de boodschappen en misschien zelfs een rondje winkelen in Citymall Almere.

Workshop knutselen met marsepein in de Foodpassage

Meer informatie

Meer tips voor een leuk uitstapjes met de kids
Meer blogs over Sinterklaas

Bronvermelding

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *