Woezel en Pip Junior kwartet

Woezel en Pip Junior kwartetHet spelen van kwartet blijft leuk, voor jong en oud. Er zijn kwartetten in alle vormen, maten en figuren en nu is er ook een kwartet van Woezel en Pip. En dat is natuurlijk voor de kleine Woezel en Pip fans, heel goed nieuws. Want zo’n leuk spel spellen mét je favoriete hondjes, dat is natuurlijk dubbel plezier!

Woezel en Pip

De afbeeldingen op de kaarten zijn uiteraard allemaal in het thema ‘Woezel en Pip en zullen dus veel al herkenbaar zijn voor de kleine speler. Eigenlijk is het géén kwartet, want een kwartet duidt op het behalen van vier gelijkgestemde kaarten. Dat gaat in dit spel niet op, want in dit spel hoef je slechts drie dezelfde kaarten te bemachtigen. Dat maakt het vooral voor de kleinste spelertjes, net een beetje makkelijker. Wel handig dit vooraf te weten, anders kun je echt heel lang op die vierde kaart wachten.

Wat laten de kaarten zien?

De verschillende thema’s in dit kaartspel zijn:
Buurpoes, Woezel, Pip, De wijze varen, Woezel & Pip, Huizen, Molletje, Vriendjes en Tante Perenboom.

In het spel vind je: 27 kaarten, spelregels en een handig, stevig bewaardoosje.
Het spel duurt ongeveer 20 minuten en is geschikt voor 2 tot 4 spelers.

Wat is de bedoeling?

Zorg dat je een ‘kwartet’ compleet krijgt, door kaarten aan elkaar te vragen. Een kwartet is compleet wanneer je drie kaarten van hetzelfde thema hebt. Ieder thema heeft ook een eigen kleur, dus als je niet precies de namen weet, is er geen probleem want dan noem je gewoon alleen de kleur.

Woezel en Pip Junior kwartet

Onze mening

Kwartetten is en blijft een leuk spel en kwartetten met je lieve vriendjes Woezel & Pip is nog net even leuker. Het spel ziet er mooi verzorgd uit.

Verkoopinformatie Woezel en Pip Junior Kwartet

Titel Woezel en Pip Junior Kwartet
Merk Identity Games
Prijs 9,99
EAN 8714649005594
Leeftijd Vanaf 4 jaar
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Meer leuk speelgoed!
Blogs over Identity Games
Meer Woezel en Pip

Bronvermelding

Tekst & fotografie: Marion Middendorp

Woezel en Pip Junior kwartet

Related Post