Wetenschap en looks komen samen in Project Mc²™

Wetenschap en looks komen samen in Project Mc²™Project Mc²™ is de stijlvolle speelgoedlijn van MGA Entertainment die jonge meiden aanspreekt met een ‘geek chic’ benadering. Het speelgoedmerk richt zich op slim spelen met een wetenschappelijke achtergrond. Project Mc²™ enthousiasmeert jonge meiden voor een STEAM-opleiding (Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics) te kiezen.

Project Mc2™ is een vriendinnengroep bestaande uit superslimme, coole meiden. Samen studeren ze aan de Maywood Glenn Academy, waar hun liefde voor wetenschap en stijl samenkomt. Hun skills passen ze toe in spannende spionnenmissies, die ze uitvoeren voor de geheime organisatie NOV8™ (‘innovate’). Deze stoere talentvolle meiden, deinzen nergens voor terug.

Wetenschap en looks komen samen in Project Mc²™

Adrienne Atoms, één van de vier Project Mc²™ meiden, heeft een missie. Met haar cosmetisch-scheikundige skills wil ze de perfecte look creëren om de wereld te redden. Ze introduceert twee nieuwe Project Mc²™-kits waarmee experimenten met gewone huis-tuin-en-keuken ingrediënten uitgevoerd kunnen worden. Wetenschappelijk briljant!

Project Mc2™ Make-upset met kleurkrijt

Gebruik de favoriete krijtkleuren van de Project Mc²™-meiden om je eigen make-up tinten mee samen te stellen! Combineer ze met veelvoorkomende ingrediënten als kokosolie (niet inbegrepen) en maak je eigen make-up!

Wetenschap en looks komen samen in Project Mc²™

De make-up set bevat een lipstickvorm waarmee 3 lipsticks tegelijkertijd gemaakt kunnen worden, samen met 2 lipstickhulzen. Daarbij hoort ook de make-up paletvorm en een doosje om blush, oogschaduw of lipgloss te maken en te bewaren. Tenslotte bevat de set een draaibaar pallet met krijt in 6 verschillende kleuren, afgestemd op de stijl van de Project Mc²™-meiden.

Project Mc2™ H2O Nagel Design Kit

Maak nagelontwerpen die met de wetenschappelijk methode, hydrografische druk, op de nagels wordt gezet. Creëer verbazingwekkende marmerpatronen in de beker met water en breng het daarna over op je nagels door ze er in te dopen. Test je designs op de inbegrepen plaknagels of rechtstreeks op je eigen nagels.

Wetenschap en looks komen samen in Project Mc²™

De nagel design kit bestaat uit een basis met kleurrijke LED-lampjes en een nageldroger. Daarnaast bevat de set 3 standaarden met houders voor je eigen nagellak, 3 sets met nagels om op te ontwerpen en stickers. De design kit zit vol accessoires zoals 4 pipetten, 1 ontwerpstokje en een beker. Nagellak is niet inbegrepen.

Instructiefilmpje

Specificaties

Titel Project Mc2™ Make-upset met kleurkrijt
Merk MGA Entertainment
Prijs 32,53 euro
EAN 0035051545163
Bestel direct Bol.com

Specificaties

Titel Project Mc2™ H2O Nagel Design Kit
Merk MGA Entertainment
Prijs 32,99 euro
EAN 0035051545156
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen
Meer blogs over MGA Entertainment

Related Post