Weemoedt

weemoedtOp 16 mei brengt Just Entertainment ‘Weemoedt’ uit op DVD, zodat liefhebbers van Nederlandse dramaseries hun hart weer op kunnen halen aan deze Videolandseries.

De dramaserie ‘Weemoedt’ is gebaseerd op het boek ‘Weemoedt: over gevallen sterren en dingen die voorbij gaan’ van Thijs Römer. In het eerste seizoen van deze Videolandserie speelt hij niet alleen de hoofdrol, hij is tevens de regisseur. De cast bestaat verder uit Isis Cabolet (‘Penoza’, ‘App’), Frédérique Spigt (zangeres ‘I’ve Got The Bullets’), Eva Duijvestein (‘Penoza’, ‘Flikken Maastricht’), Werner Kolf (‘Exit’, ‘Mi Lobi’) en Laura de Boer (‘Anne en Zef’, ‘Clyde en Bonnie’).

Synopsis

Job Weemoedt (Thijs Römer) is talentmanager bij het managementbureau Talent Republic in Amsterdam. Moeiteloos manoeuvreert hij door de slangenkuil van de entertainmentwereld om zijn sterren te laten stralen. Hij behoedt ze voor de valkuilen en verleidingen op hun pad en houdt hun schandalen uit de pers. Tot hij zelf uit de bocht vliegt en zijn zorgvuldig opgebouwde wereld volledig instort. ‘Weemoedt’ geeft een schaamteloos inkijkje in de Nederlandse showbizzwereld én in het hart van een man die het mooiste bezit door zijn vingers heeft laten glippen: de liefde van zijn leven.

Trailer

Onze mening

Nog niet de kans gehad om te genieten van de serie Weemoedt? Dan is dit je kans… Want het hele eerste seizoen is nu verzameld in deze DVD box. Dat wordt urenlang genieten van deze meer dan leuke serie.
Het verhaal is spannend en intrigerend, er wordt goed in gespeeld en na afloop van iedere aflevering, wil je eigenlijk het liefst gelijk verder kijken. Absoluut meer dan leuk! Geen tijd om te kijken? Voor deze serie máák je gewoon tijd!

Speelduur: 10x 40 minuten verspreid over 3 DVD’s, volledig Nederlands gesproken.

weemoedt

Specificaties

Titel Weemoedt
Uitgeverij Just Entertainment
Prijs 19,99
ISBN 8711983965911
Bestel direct Bol.com

weemoedt

Meer informatie

Meer leuke dingen om te gaan zien
Meer leuke DVD’s
Just Entertainment

BabyBaby

Geef een reactie