Een wandeling over het spirituele pad

Een wandeling over het spirituele pad

Iris Schakel beschrijft in dit boek hoe ze langzaam wakker is geworden in een wereld die zoveel verder gaat en zoveel meer te bieden heeft dan een bestaan zonder contact met Gene Zijde. Toen het luikje openging, bracht dat haar eerst in verwarring. Maar al snel ontdekte ze, dat de ‘astrale’ mensen die ze in haar nabijheid voelde en later ook zag, haar konden helpen. Bij kwesties waar ze zelf mee zat, maar ook bij het behandelen van mensen en dieren. De informatie van vooral de laatste twintig jaar, alsmede de dingen die ze persoonlijk heeft meegemaakt, hebben haar doen inzien dat het leven meer omvat dan alleen datgene wat voor onze ‘stoffelijke’ ogen toegankelijk is. Dit heeft tot gevolg dat ze anders tegen het leven en de mensheid aan is gaan kijken. Tegenslagen en verdriet worden nu op een andere manier benaderd en verwerkt. De overtuiging die ze nu bezit, werkt als een steun in het dagelijks leven en ze hoopt dat dat ook bij lezers van dit boek het geval zal zijn.

Iris beschrijft haar wandeling op pure en authentieke wijze, recht vanuit haar hart. Haar weg is vaak moeizaam en ze zet onzekere stappen. Maar altijd vindt ze warme en brede steun. Bij de cursussen die ze volgt, in ‘opgelegde’ dromen en uit de wereld achter de sluier. Een inspirerende ontdekkingstocht.

Een wandeling over het spirituele pad

Onze mening

Hoe meer rust in mijn hoofd, hoe groter de behoefte aan het lezen van spirituele boeken. Het is niet voor niets dat ‘spiritualiteit of zelfontplooiing’ zich op het uiterste puntje begeeft van de piramide van maslow. ‘Een wandeling over het spirituele pad’ is precies wat de titel zegt. Iris Schakel beschrijft in dit boek haar eigen spirituele weg. Van ontkenning tot acceptatie. Verwarring, vallen en opstaan. Een mooi en herkenbare weg en vooral lekker vlot geschreven. Het is een luchtig verhaal, waardoor het boek vooral toegankelijk is voor iedereen die zijn eerste voetstappen zet in de spirituele beleving.

Specificaties Een wandeling over het spirituele pad

TitelEen wandeling over het spirituele pad
UitgeverijElikser
AuteurIris Schakel
Aantal pagina’s203
Prijs18,00
ISBN9789089549532
Bestel directBol.com

Meer informatie

De leukste musthaves!
Meer mooie romans

Bronvermelding

Tekst en foto’s: Marion Middendorp

Een wandeling over het spirituele pad
BabyBaby

Geef een reactie