Voorpremière Sammy’s Avonturen

Voorpremière Sammy’s AvonturenDinsdag 12 december, bij de grote staking van de basisscholen, heeft Omniversum een stunt in petto voor alle kinderen, ouders, juffen en meesters. De Haagse koepelbioscoop presenteert dan een speciaal programma met onder meer de voorpremière van de (kerst)film Sammy’s Avonturen, een VR Ride voor een euro, een spannende speurtocht en een fotoboard met Sammy. En de toegangsprijs is die dag slechts zes euro per filmticket.

Voorpremière Sammy’s avonturen

De grootbeeldfilm Sammy’s Avonturen draait vanaf 19 december in Omniversum, maar dinsdag 12 december is er om 11.00 uur en 13.00 uur al een voorpremière van deze heerlijke animatiefilm voor jong en oud. In Sammy’s Avonturen kijkt de goedmoedige zeeschildpad Sammy terug op zijn enerverende leven. Samen met zijn boezemvriend Ray beleefde hij vele spannende, vrolijke en ontroerende avonturen. In hun reizen rond de aarde zwommen ze door de mooiste wateren, maar kregen ze ook te maken met lekkende olietankers, plastic en ander afval. Vaak kwamen ze in aanraking met mensen. Met bomenkappers en walvisjagers, maar ook met milieuactivisten en dierenbeschermers. Sammy en Ray laten zien dat mensen een steeds groter effect hebben op het leven van (zee)dieren. Samenleven met mensen is niet altijd even gemakkelijk, maar dieren hebben de hulp van mensen nodig om de natuur te beschermen en de oceanen gezond te houden.

Voorpremière Sammy’s Avonturen

VR ride, speurtocht, fotoboard

Behalve de voorpremière van Sammy’s Avonturen en de prachtige grootbeeldfilms A Beautiful Planet, Under the Sea, To the Arctic, National Parks Adventure en Africa, The Serengeti is er dinsdag 12 december nog veel meer te beleven in Omniversum. Zo kunnen kinderen bij een speciaal fotoboard op de foto met Sammy en is er voor de jonge bezoekers een spannende en leerzame speurtocht, waarbij ze via vloer-, tafel- en wandstickers in de foyer meer leren over schildpadden en de ‘plastic soep’ die oceanen bedreigt. En tenslotte mogen alle kinderen op vertoon van een filmticket voor slechts 1 euro een VR Ride maken, waarbij ze zelf beleven wat André Kuipers in het echt heeft meegemaakt.

Meer informatie

Meer leuke tips om te gaan doen

Bronvermelding

Geef een reactie