Veilig en warm de winter in met Falcotto

falcottoNet als bij volwassenen mogen in de winter bij kinderen warme en comfortabele kledingstukken niet missen in de kledingkast. Warme en comfortabele schoenen mogen deze winter ook niet ontbreken. De schoenen van Falcotto zorgen deze winter voor warme voeten. Maar extra fijn is natuurlijk dat ze er super leuk uit zien!

Falcotto komt deze winter met een uitgebreide collectie van de eerste loopschoentjes, waterdichte Rainstep schoenen en een terug naar school schoenenlijn. Daarnaast bevat de collectie ook schoenen voor speciale gelegenheden zoals kerst.

Prints zoals stippen, ruitjes en pied-de-poule zijn deze winter veel terug te zien in de schoenencollectie. Naast de materialen kalfsleer en suède zijn er deze collectie ook schoenen met gespoten leer waarbij sommige schoenen gecombineerd worden met studs.

De Falcotto wintercollectie is goed te combineren door de verschillende kleuren en materialen. De kleuren voor deze winter gaan van aardolie naar luchtvaart blauw en van bosbessen naar antiek roze. Maar naast de blauwe en roze tinten heeft de collectie ook kleuren zoals maïs geel, oker en bruin.

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over Falcotto

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *