Trixie – Als Belgisch konijn naar Carnaval

Trixie, als Belgisch konijn naar Carnaval

Trixie is Belgisch! Bekend om leuke prints op kwaliteitsvol textiel, werd de collectie in de voorbije jaren uitgebreid met lifestyleproducten als boekentassen en reistrolleys, bamboe eetsetjes en postkaarten. 

Leuke tips voor het Carnaval

Leuke verkleedsets

Nieuw en erg leuk zijn de verkleedsets van het Belgische merk. In een gemakkelijk om te hangen dierencape met aanpasbaar masker worden kinderen in een mum van tijd konijn, vos, olifant, leeuw of ijsbeer. Met de grappige staart aan de achterkant duiken kinderen in een eigen wereld vol fantasie en ontwikkelen zo spelenderwijs hun sociale en cognitieve vaardigheden.

De verkleedsets van Trixie zijn gemakkelijk te sluiten met klittenband. Ze zijn verkrijgbaar bij webwinkel Blabloom.com en kosten 36,25 euro.

lijn vadersenmoeders
Trixie, als Belgisch konijn naar Carnaval
lijn vadersenmoeders

Over Blabloom

Blaloom is een webwinkel met baby- en kinderproducten die uitvoerig getest worden door de initiatiefneemsters en moeders die zich kandidaat stellen als tester. Blabloom biedt naast de webwinkel uitvoerig advies en de mogelijkheid een geboortelijst online samen te stellen. De webshop heeft ook een ‘bakstenen’ winkel in Houthalen.

Liefs Marion

Extra informatie

Leuke tips voor het Carnaval
Knotsgekke carnavalsoutfits voor mama en papa
Schmink je als een tijger!
Het bloemenmeisje
Als een prinses uit Frozen
Schmink je als een kat
Het Mindcraft kostuum
De Olaf outfit
Knutsel je eigen masker

Bronvermelding

© afbeelding: Trixie

Als Belgisch konijn naar Carnaval met Trixie
lijn vadersenmoeders
BabyBaby