Thrillers van Maren Stoffels naar Amerika

De wind giert om het huis. De kinderen liggen op bed. Manlief zapt een beetje rond en jij schenkt een grote mok thee in en nestelt je op de bank. Even tijd voor jezelf. Op de achtergrond hoor je het zachte rammelen van de vaat in de vaatmachine. Je kijkt op je horloge, nog een uur te gaan, dan is het alweer tijd om naar bed te gaan. Even rust nu, even opgaan in de stilte van het niks moeten. Je kijkt naar de tafel en ziet dat ene spannende boek naar je lonken. Je bent dol op thrillers… maar je weet ook, als je begint te lezen, dat je bed steeds verder komt te staan. Losrukken van zoveel spanning is lastig…

Oma & ik – Een invulboek voor oma’s met kleinkinderen

Spannende thrillers

Ben jij ook zo gek op een spannende thrillers? Van die boeken die je gewoon niet kán weg leggen en blijft doorlezen tot de laatste punt. Maar ja, probeer maar eens zo ademstokker of heerlijke doorlezer te vinden. Nou… misschien zijn de boeken van Maren Stoffels dan wel een goede tip, want inmiddels zijn de vertaalrechten van de thrillers van Maren Stoffels zijn verkocht aan een Amerikaanse uitgever. Dat betekent dat er binnenkort een Engelse versie van Escape RoomRoom Service én Fright Night op de markt is. Hopelijk worden de boeken daar net zo’n succes als in Nederland. En, Maren zelf blijft natuurlijk lekker doorschrijven.

Ook in Nederland vallen de thrillers van Maren Stoffels goed in de smaak. Escape Room, Fright Night eRoom Service werden genomineerd voor de Prijs van de Jonge Jury.

Thrillers van Maren Stoffels naar Amerika

Escape room

Vier vrienden geven zich op voor een Escape Room. In dit spel moeten ze binnen zestig minuten zien te ontsnappen uit een kamer. Maar wat gebeurt er als de persoon die hen opsluit helemaal niet van plan is hen te laten gaan? Een van de jongeren is het doelwit. Maar wie?

Escape Room – 9789025873974 – 14,99 euro

Fright night

Een groepje vrienden geeft zich op voor een fright night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze worden geconfronteerd met hun grootste angsten. Wat gebeurt er als die angsten veel te dichtbij komen? Vijf jongeren gaan het bos in. Een van hen zal de nacht niet overleven.
En een van hen is de moordenaar.

Fright Night – 9789025876203 – 14,99 euro

Room service

Vier vrienden vieren een verjaardag in een luxe hotel. Maar wat begint als een leuk weekend slaat al snel om in een regelrechte nachtmerrie. Ze ontvangen berichten aan de deur van hun kamer, die steeds meer onthullen over wat er een jaar geleden precies is gebeurd.

Room Service – 9789025877484 – 14,99 euro

Over Maren Stoffels

Maren Stoffels (1988, Amsterdam) groeide op in haar geboortestad. Zodra Maren kon schrijven deed ze het. Op haar negende maakte ze haar eerste boek, over een eskimootje dat zijn vader zoekt. Via auteur Hans Kuyper zocht ze contact met uitgeverij Leopold. Die publiceerde in 2005 haar eerste boek Dreadlocks & Lippenstift. Sinds dit eerste boek zijn er veel boeken van Maren Stoffels verschenen. De laatste jaren schrijft ze thrillers voor jongeren (12+), waaronder Escape Room, Fright Night en Room Service.

Liefs Marion

Meer informatie

Landelijk Kinderboekenfestival wil liefde voor lezen aanwakkeren
Wildlife Film Festival (WFFR) On Tour
Oma & ik – Een invulboek voor oma’s met kleinkinderen
Mateloos populaire muizenstrontjes op de postzegel
Oh My Goody lanceert mamadagboek en planners
Speciale momenten vastleggen in en boek, hoe bijzonder
Winterdipje? Met deze tips kom je de winter wel door!
Maak het ouderschap niet moeilijker dan het al is!
Ontspannen opvoeden in 12 stappen

Bronvermelding

Tekst: Marion Middendorp

lijn vadersenmoeders

BabyBaby