Thea Stilton – De Choco Cup

Thea Stilton - De Choco CupIn ‘De Choco Cup’ gaan de Thea Sisters op reis naar Ecuador om een bezoek te brengen aan Choco Loco, de chocoladefabriek van een oude vriend van Paulina. De Sisters zijn gelijk enthousiast, want hoe lekker is chocolade! Natuurlijk wordt het weer een nieuw avontuur, want er is iemand die de boel probeert te saboteren.

Op onderzoek

De Thea Sisters, zouden de Thea Sisters niet zijn, als ze niet direct op onderzoek zouden uitgaan, zodat Antonio die felbegeerde Choco Cup kan winnen. Tijdens het onderzoek leer je van alles over hoe je chocolade kunt maken.

Onze mening over De Choco Cup

‘De Choco Cup’ is het nieuwste boek van Thea Stilton, de twintigste alweer! En het feit dat er al twintig zijn, is misschien wel veelzeggend. De boeken zijn een groot succes. Ze zijn leuk geschreven, lezen vlot weg, hier en daar leer je er ook nog wat van en natuurlijk zijn de avonturen spannend. In ‘De Choco Cup’ draait alles om chocolade. Extra leuk zijn de chocoladevormpjes die bij het boek zitten. Met deze schattige mal, kun je je eigen chocolaatjes maken! Leuk om iemand waar je van houdt, mee te verwennen! Want wie houdt er nou niet van chocolade?
Je kunt er ook voor kiezen om het boek te kopen zonder deze mal, dan is het boek 14,95 euro. Fijn dat die keuze er is.
In het boek vind je natuurlijk ook heerlijke chocoladerecepten. Eet smakelijk! Veel leesplezier!

Thea Stilton - De Choco Cup

Specificaties

Titel Thea Stilton – De Choco Cup
Uitgeverij De Wakkere Muis
Auteur Thea Stilton
Illustrator
Aantal pagina’s 224
Prijs 16,95 euro (zonder
ISBN 97890853992
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Meer kinderboeken over Thea Stilton
Meer kinderboeken voor 7 jaar en ouder

Een reactie

Geef een reactie