Super Mario Run komt op 15 december naar de Iphone & Ipad

Super Mario Run komt op 15 december naar de Iphone & IpadDe allereerste mobiele game met de grootste videogame-held aller tijden verschijnt op 15 december in Europa voor de iPhone en iPad. Vanaf die dag kunnen spelers Super Mario Run gratis downloaden in de App Store en gratis elementen van de drie spelstanden van de game proberen. Nadat de game is gedownload, geeft een eenmalige betaling van € 9,99 onbeperkt toegang tot alle drie de spelstanden van deze uitgave.

Super Mario Run is compatibel met iPhone-, iPad- en iPod touch-apparaten die iOS 8.0 of nieuwere updates draaien. Vanaf 15 december komt de game beschikbaar in 151 landen en regio’s. Super Mario Run ondersteunt de volgende talen: Engels, Japans, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Italiaans, Nederlands, Russisch en traditioneel Chinees.

Super Mario Run is de eerste Super Mario Bros.-game die speciaal voor mobiele apparaten is ontwikkeld. In de game rent Mario automatisch vooruit. De speler kan met zijn/haar vinger tegen het beeld tikken om over obstakels te springen, vijanden te ontwijken en de vlaggenmast aan het eind van elk level te bereiken.

Ga voor meer informatie over Super Mario Run of om je alvast voor de game te registreren, naar supermariorun.com.

Meer informatie

Meer leuke spelbesprekingen
Meer blogs over Nintendo
Meer blogs over Super Mario

Geef een reactie