Stem en Win speelgoed van 5 september tot en met 15 oktober 2017

Stem en Win speelgoed van 5 september tot en met 15 oktober 2017

De vakjury heeft gekozen. Eind juni kwamen inkopers, detaillisten, journalisten, spellendeskundigen, een pedagoog en een ontwikkelingspsycholoog bij elkaar om het ingezonden speelgoed te beoordelen aan de hand van criteria als speelwaarde, speelplezier, prijs/kwaliteit enz. Twee dagen werd serieus en deskundig naar het speelgoed gekeken, werd het uitgeprobeerd en had de jury vaak ook veel plezier. Na deze intensieve dagen waren alle betrokkenen tevreden met het resultaat: de gekozen artikelen geven een goede weerslag van het aanbod: technische ontwikkelingen zijn terug te vinden in het genomineerde speelgoed maar ook is er soms een beetje nostalgie.

Op www.speeldag.nl zal met alle genomineerde artikelen kunnen worden gespeeld en kan ook meteen op het genomineerde speelgoed worden gestemd.

Stem en Win speelgoed van 5 september tot en met 15 oktober 2017

Vanaf 5 september kan op www.speelgoedvanhetjaar.nl worden gestemd. Daar staat van ieder genomineerd artikel een uitgebreide omschrijving, de mening van de jury en een toelichting door de ontwikkelingspsycholoog. Vaak is ook een filmpje te bekijken waardoor het nog duidelijker wordt hoe met het artikel te spelen.

Ieder die stemt via de site, maakt kans op het genomineerde speelgoed. Ook als de kleurplaat mooi wordt ingekleurd en gestuurd naar de organisatie, is er kans het genomineerde speelgoed te winnen. De kleurplaat is via de website te downloaden.

Bekijk de clip

Meer informatie

Verkiezing Speelgoed van het jaar 2017
Winnaars verkiezing Speelgoed van het jaar 2016
Speelgoedtrends van deze feestdagen!

Bronvermelding

Stockfoto’s: 123rf.com

BabyBaby

Geef een reactie