Sprookjescamping – Verkozen tot beste Kids Vakantieaanbieder

Sprookjescamping - Verkozen tot beste Kids Vakantieaanbieder

De Sprookjescamping is enorm trots op het behalen van deze titel: “Gezinnen een onvergetelijke tijd bieden op de Sprookjescamping is ons belangrijkste doel. Het winnen van deze publieksprijs toont aan dat we daarin goed slagen en geeft ons extra motivatie om er ook het komende seizoen een magisch jaar van te maken voor onze gasten. Met de komst van een nieuwe binnenspeeltuin en een nieuwe campingwinkel in april, wordt een bezoek aan de camping dit jaar nog leuker”, aldus Dick van der Veen, eigenaar Sprookjescamping.

Over de Sprookjescamping

De Sprookjescamping is een unieke vijf-sterren themacamping gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal. Gezinnen met kinderen tot 11 jaar beleven hier de meest magische avonturen. Iedere dag in het seizoen staan alle Sprookjesfiguren samen met het professionele animatieteam klaar om kinderen met een dagvullend programma te vermaken met als sprookjesachtige afsluiter van de dag een geweldige theatershow.

Naast het uitgebreide animatieprogramma is er op en rondom de camping meer dan genoeg te beleven. De camping beschikt over een binnen- en buitenwaterspeelparadijs, ruim 20 speeltuintjes, een visvijver, een gloednieuwe binnenspeeltuin en vlakbij de camping ligt strandmeer de Oldemeijer.

Gasten kunnen verblijven in verschillende accommodaties, van een eigen kampeerplek tot luxe Sprookjeskota en van een toercaravan tot een gloednieuwe Sunlodge, met een groot dakterras die de hele oppervlakte van het huisje beslaat. De Sprookjescamping ligt midden in het prachtige Vechtdal waar heerlijk kan worden gefietst en kinderen op avontuur kunnen in de natuur. Gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van de luxe voorzieningen van de camping, zoals de sauna en sunshowers.
De Sprookjescamping opent op in april haar deuren voor een nieuw seizoen sprookjesplezier. Ervaar zelf waarom Sprookjescamping is verkozen tot de beste Kids Vakantieaanbieder en zich al vijf jaar lang ANWB Top Camping mag noemen!

Meer informatie

Meer interessante weetjes…!
Meer blogs over de vakantie
Kinderliedjes over de vakantie

BabyBaby

Geef een reactie