Spokenjagers

Spokenjagers

De succesvolle kinderfilm ‘Spokenjagers’ haalde meer dan 100.000 bezoekers in de bioscoop. Vanaf half juni is de film, die is uitgebracht door Just4Kids, ook te verkrijgen op dvd en vod. De bekende Nederlandse acteur Tygo Gernandt is de stem van Hugo, het spookje. De stem van hoofdpersoon Tom werd ingesproken door Julius de Vriend, winnaar van New Music Star. De spannende en spookachtige film ‘Spokenjagers’ is gebaseerd op het gelijknamige boek van Cornelia Funke.

Synopsis

In ‘Spokenjagers’ maken we kennis met de elfjarige Tom. Hij is nogal bang aangelegd. Dat wordt er niet beter op als hij thuis in de kelder een spook ontdekt. Gelukkig is Hugo een ASG, een Alledaagse Spookgedaante. Hij doet geen vlieg kwaad, maar heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die midden in de zomer de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty, die net ontslagen is bij het Spokenjagersinstituut. Hetty heeft het niet zo op kinderen en spoken, maar Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan. Lukt het deze stoere spokenjagers de stad te redden?

Trailer

Onze mening

Wie droomt er nou niet van een spokenvriendje. Nou ja, aan de ene kant is het in het begin een beetje spannend, maar daarna is het wel heel erg gaaf! Zeker als het zo’n innemend spookje is als Hugo. Tom vindt Hugo gewoon in zijn kelder. Dat is natuurlijk even schrikken. Hugo heeft de hulp van Tom nodig want hij kan niet meer terug naar het spokenhuis. Ze roepen de hulp in van een professionele spokenjager, Hetty. Met elkaar gaan ze aan de slag.
Spannend, maar zeker niet té spannend. Het spookje is aandoenlijk en sluit je al snel op in je hart. Een leuke film voor het hele gezin!

Speelduur: 100 minuten volledig Nederlands gesproken.

Spokenjagers

Specificaties

TitelSpokenjagers
UitgeverijJust4kids
Prijs9,99
ISBN8711983965720
Bestel directBol.com
Spokenjagers

Meer informatie

Meer leuke dingen om te gaan zien
Meer leuke DVD’s
Just4kids

Spokenjagers
BabyBaby

Geef een reactie