Speelgoedtrends van deze feestdagen!

Speelgoedtrends van deze feestdagen!

Afgelopen weekend is de Sint weer gearriveerd. De kinderen maken weer verlanglijstjes. En Beslist.nl weet wat de kids willen. Wees op de hoogte van het nieuwste en meest populaire speelgoed zodat je kan scoren met cadeaus. Online Winkelcentrum Beslist.nl deed onderzoek naar opvallende cijfers en zette de speelgoedtrends op een rij. In het trendrapport alles voor een succesvolle inkoop voor de feestdagen.

De trends van 2016

De nieuwe speelgoedtrends van dit jaar zijn Bunchems, Hatchimals, Escape Room the Game en de Pokemon kaarten.

1. Pokémon

Helemaal terug van weggeweest! Niemand die dit jaar niets heeft meegekregen van deze rage. Ook voor de feestdagen is speelgoed van Pokémon enorm populair. Zowel de Pokémon kaarten, als de Pokemon Go Plus en de knuffels.

2. Bunchems

Bunchems zijn kleurrijke balletjes die aan elkaar blijven plakken en waarmee allerlei creaties gemaakt kunnen worden. In het voorjaar ontstond de enorme vraag naar bunchems. Na een rustige zomer neemt de vraag naar bunchems weer enorm toe. De nieuwe hype bij kinderen vanaf 4 jaar.

3. Hatchimals

Totaal nieuw zijn Hatchimals. Begin van dit jaar had nog niemand van Hatchimals gehoord en nu wordt er sinds oktober volop gezocht naar deze nieuwe hype.

4. Escape Room the game

De live escape rooms schieten als paddenstoelen uit de grond. En dus is het tijd voor een versie thuis waar dezelfde spanning en teamwork ervaren kan worden. Escape Room the game is een ware trendstijging.

Speelgoedtrends van deze feestdagen!

Top 3 grootste stijgers

Vorig jaar werd er minimaal op gezocht, dit jaar zijn ze de trend.
Beslist.nl rapporteert de grootste stijgers in speelgoedland:
– Bunchems
– Pokémon
– Glibbi

Lego is populairder dan ooit

De afgelopen jaren hebben een paar merken een aanval gedaan op lego’s bouwblokkenmonopolie. Mega Bloks, BanBoa en Sluban zijn in Nederland de populairste lego-alternatieven. Toch blijft Lego veruit de favoriet. De vraag naar de alternatieve bouwmerken valt ook in 20106 in het niet bij de vraag naar het Deense origineel.

Liefs Marion

Meer informatie

Meer leuke tips en weetjes
Meer blogs over speelgoed
Pop en Wagen: Een Walhalla voor de poppenliefhebber

Bronvermelding

lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie