Sint twee dagen op de Waarbeek

Sint twee dagen op de WaarbeekDit jaar heeft Sinterklaas voor de Waarbeek gekozen als zijn onderkomen voor een groot Sinterklaas feest.

Op 26 & 27 November veranderd de Waarbeek in DE Sint plek van Nederland. Je kunt er van alles vinden, van Pepernotenbakkerij tot aan de Bietenslaapzaal, maar natuurlijk ook de werkkamer van de Sint. En dat allemaal op het leukste pretpark van Nederland!Vanuit de Waarbeek worden alle pakjes verspreid door heel Nederland met de speciale pakjestrein!

Er is echter een groot probleem!
De avond ervoor zijn er ineens heel veel pakjes verdwenen en Sint heeft de hulp van de kinderen nodig om die weer terug te vinden.
Gaat dat jou lukken? Samen met de Pieten, de ouders en de andere kinderen gaan de bezoekers het Pakjespretpark de Waarbeek op om op verschillende plekken een opdracht te doen.
Denk hierbij aan schoorsteen lopen, Pietendisco en natuurlijk een ontmoeting met de Sint in zijn werkkamer. Ondertussen kun jij de Sint helpen het mysterie van de pakjes op te lossen!

Naast dit spannende mysterie en het spelen met de Pieten kun je natuurlijk gebruik maken van een aantal attracties oa botauto’s, rodelbaan, oldtimers, golfjet, minicars, draaimolen, vliegtuigjes, klim parcours, zweefbanen en nauticjet.

Tickets koop je online of aan de kassa. Voor meer info: www.waarbeek.nl.

Meer informatie

Meer leuke tips om te gaan doen!
Meer blogs over Sinterklaas
Leuke Sinterklaas knutsels
Leuke kinderboeken over Sinterklaas
Hoe ga je om met Sinterklaasstress?
Sinterklaas – De historie van de Goedheiligman
Songteksten van kinderliedjes over Sinterklaas

Sint twee dagen op de Waarbeek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *