Sing

SingHeb je Sing in de bioscoop gezien? Dan wil je hem vast nog een keer thuis op de bank bekijken, want deze film is echt een tweede, derde en/of vierde keer bekijken waard. Wat hebben wij genoten van deze film. Deze film is een aaneenschakeling van humor, feelgood-momenten, sentiment en goede muziek. Eigenlijk zit je de volledige lengte van de film met een glimlach op je gezicht.

Waar gaat Sing over?

Sing gaat over een auditie in het theater van Buster. Buster is een idealist en droomt zijn hele leven al van een groot succes in zijn theater. Hij zet een auditie op waarmee een geldbedrag te winnen is. Door een opeenstapeling van foutjes wordt de geldprijs geen 1000 euro, maar 100.000 euro. Je kunt je voorstellen dat hier heel veel muzikale dieren op af komen. Uiteindelijk komen er vijf kandidaten door de audities heen en begint er een spannend verhaal waarin alles lijkt mis te gaan.

Sing

Onze mening

Deze film is een ‘blijvertje’, een film die je nog veel vaker kan en wil bekijken. Als je hem al in de bioscoop hebt gezien, ben je het vast met mij eens, maar mocht je hem toen hebben gemist, dan raad ik je echt aan de dvd of bluray te kopen. Daar ga je geen spijt van krijgen. Absoluut een topper voor jong en oud.

Trailer

Specificaties

Titel Sing
Uitgeverij Universal Pictures
Prijs 21,99
ISBN 5053083107499
Bestel direct Bol.com

Sing

Meer informatie

Meer leuke dingen om te gaan zien
Meer leuke DVD’s
Blogs over Sing
Meer blogs over Universal Pictures