Shaun het schaap – 10-jarig jubileum met unieke theatershow

10-jarig jubileum met unieke theatershowAl 10 jaar lang genieten kinderen van de avonturen die het pientere schaap Shaun en de komische kudde beleven op de boerderij. Ter ere van dit beestachtig leuke jubileum vindt op zondag 17 december een extra feestelijke theatervoorstelling plaats van Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd in Theater de Purmaryn in Purmerend.

Tijdens deze voorstelling komen alle bekende personages uit de TV-serie tot leven. Producer, zanger en componist Brownie Dutch heeft de theatervoorstelling, waar net als in de succesvolle TV-serie niet gesproken wordt, voorzien van een moderne sound, goede liedjes en grappen in de audio. Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd is een bijzondere, muzikale voorstelling boordevol humor!

10-jarig jubileum met unieke theatershow

Schaap of hond?

In de theatervoorstelling Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd, heeft hond Bitzer zijn oog laten vallen op de mysterieuze gast Victoria. Is Victoria een schaap of toch een hond? En waarom is Victoria opeens op de boerderij? Shaun merkt dat deze onverwachte gast voor opschudding zorgt bij zijn vrienden op de Mossy Bottom Farm. Wanneer Bitzer zich wel heel verliefd gaat gedragen, grijpt Shaun in… Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd neemt jong en oud mee in een mooi, bij vlagen ontroerend, maar bovenal grappig avontuur dat zich afspeelt op en rond de boerderij.

10-jarig jubileum met unieke theatershow

Eerste productie

Shaun het Schaap – Bitzer is verliefd van producent Mark van Ierssel is de eerste en enige toerende productie in Europa van dit slimme schaap en is tot en met mei 2018 in verschillende theaters door heel Nederland en België te zien. Inmiddels is er ook vanuit Duitsland en Oostenrijk belangstelling voor deze familievoorstelling.

Praktische informatie

Datum: Zondag 17 december om 14.00 uur
Locatie: Theater de Purmaryn, Waagplein 1 in Purmerend
Leeftijd: Geschikt vanaf 4 jaar
Speelduur: 55 minuten
Tickets: Te bestellen via www.depurmaryn.nl vanaf € 17,-

Meer informatie

Meer leuke tips om te gaan doen

Bronvermelding

Geef een reactie