Roetsjbaan op de boulevard Scheveningen geopend

Roetsjbaan op de boulevard Scheveningen geopendVanmiddag is de roetsjbaan van het Cool Event feestelijk geopend door wethouder Boudewijn Revis en Dennis Weening. Weenings dochter Coco was de eerste die naar beneden gleed en daarmee de 30 meter lange ijsglijbaan op het bovendek van De Pier officieel opende.
Het is de derde keer dat de roetsjbaan op de boulevard staat tijdens het Cool Event, dat inmiddels al voor de 10e keer georganiseerd wordt. Vanaf de schaatsbaan op het Kurhausplein is men in twee minuten via de Palace Promenade bij de ijsglijbaan op de boulevard.

De roetsjbaan is tot en met 8 januari 2017 dagelijks geopend van 12:00 tot 20:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 20:00 uur.
Voor meer informatie zie www.cooleventscheveningen.nl

Over Cool Event

Dit jaar is het alweer de 10e editie van het Cool Event in Scheveningen. Onder leiding van organisatoren Damiano D’Alba, Lars de Geus en Sainah Reis hebben ook dit jaar de ondernemers van Scheveningen en Den Haag de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Samen gaan zij elk jaar de uitdaging aan om het evenement groter en leuker te maken. Zoals ieder jaar is de schaatsbaan op het Kurhausplein het middelpunt van het Cool Event. Hier kan iedere dag van 10:00 tot 22:00 uur geschaatst worden.

Meer informatie

Meer leuke tips om te gaan doen!
Meer blogs over winteractiviteiten
Meer blogs over Cool Event
Kinderboeken over de winter

Bronvermelding

Foto’s: Smith Communicatie

Roetsjbaan op de boulevard Scheveningen geopend

BabyBaby

Geef een reactie