Redden en blussen

Redden en blussenWanneer de nu wereldberoemde vliegkampioen Dusty erachter komt dat zijn motor onherstelbaar beschadigd is, moet hij letterlijk gas terugnemen. Hij komt terecht in de wereld van de luchtbrandblussers, die alles op alles zetten om het historische Piston Peak Nationaal Park tegen het woeste vuur te beschermen. Daar ontdekt Dusty wat er nodig is om een echte held te worden. Met de originele stemmen en muziek uit de film! En je kunt meelezen met het verhaal. Hoor je het belletje, dan weet je dat je de bladzijde kunt omdraaien.

Zomaar een passage

Dusty vloog naar de Piston Peak luchtbrandweerbasis. Mady had daar een oude vriend genaamd Blade Ranger, een redden-en-blussen-helikopter. Blade had beloofd om Dusty op te leiden tot brandblusser.
De hele Piston Peak bemanning was aanwezig toen Dusty aankwam, behalve Blade. Hij was het park aan het controleren op branden.

Onze mening

De film was destijds al een groot succes in de bioscoop. Nu ook voor de kleintjes als voorleesboek en luisterboek. Nastuurlijk hartstikke leuk! Met de stemmen en muziek uit de film. Leuk voor de vakantie! Zowel als voorleesboek voor het slapengaan, als luisterboek in de auto.

Specificaties

Titel Redden en blussen
Uitgeverij Rubinstein
Auteur Huub Dikstaal
Illustrator Huub Dikstaal
Aantal pagina’s 32
Prijs 9,95 euro
ISBN 9789047616856
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere kinderboeken
Meer kinderboeken over vliegtuigen en vliegen
Meer kinderboeken over de brandweer
Meer kinderboeken over vervoersmiddelen
Meer leuke luisterboeken
Meer kinderboeken van Walt Disney
Meer blogs over planes
Songteksten van de leukste vervoersmiddelen

Geef een reactie