Praktisch handboek – Kippen houden

Praktisch handboek – Kippen houdenAlles wat u moet weten over: de verschillende rassen – de inrichting van het kippenhok – gezonde kippenvoeding – de verzorging.
Dit handboek vertelt u alles wat u moet weten om kippen te kunnen houden. Eerst krijgt u een overzicht van de verschillende rassen die er bestaan en welke voor u het meest geschikt zijn. Daarna leert u hoe u het kippenhok het beste inricht, wat het beste voer is voor de kippen en worden de verschillende ziektes die kunnen voorkomen, besproken.
Kortom, dit boek is onmisbaar als u succesvol kippen wilt houden.

Onze mening

Steeds vaker hoor ik geluiden om me heen over meer ‘selfsupporting’ willen zijn of milieubewuster willen leven. Natuurlijk is het niet voor iedereen weg gelegd om een enorme moestuin te onderhouden of een veestapel, maar voor mensen met een tuin, zijn vaak een paar kippetjes wel mogelijk. En hoe leuk is dat dan! Kinderen vinden de dieren vaak fantastisch, leren op die manier ook spelenderwijs dat eieren niet in de supermarkt groeien en hoe lekker is een vers geraapt eitje bij het ontbijt!
In dit boekje vind je uitgebreide informatie over het houden van kippen, gezonde kippenvoeding, de verzorging, de rassen en de huisvesting. Kortom, zo’n beetje alles wat je maar over een kip zou willen weten.

Specificaties

Titel Praktisch handboek – Kippen houden
Uitgeverij Deltas
Auteur Carol Twinch
Illustrator
Aantal pagina’s 128
Prijs 12,50 euro
ISBN 9789044743142
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere boeken voor volwassenen
Meer boeken over tuinieren
Meer boeken over huisdieren
Meer boeken over kippen

Geef een reactie