Plopsa-parken pakken uit met Sint Weekends

Plopsa-parken pakken uit met Sint WeekendsPlopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt & Plopsaland De Panne vieren de komst van Sinterklaas tijdens de Sint Weekends.

Plopsa Indoor Coevorden

Sinterklaas brengt op 19, 20, 26 & 27 november en 3 & 4 december een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden tijdens de RADIONL Sint Weekends. Samen met Radiopiet wordt de Sint warm verwelkomd tijdens de feestelijke intrede, waarna een verrassingsoptreden wordt gegeven van een bekende artiest. Iedereen die persoonlijk zijn tekening of verlanglijstje aan Sinterklaas wil komen geven, krijgt vervolgens de kans om een bezoekje te brengen aan de Sint op zijn troon. Om de dag mooi af te sluiten krijgen alle brave kinderen tenslotte nog een zakje met lekkers mee naar huis!

Plopsa Indoor Hasselt

In Plopsa Indoor Hasselt vinden de Sint Weekends plaats op 19, 20 & 27 november en 3 & 4 december. Sinterklaas en zijn Pieten worden op deze dagen ontvangen tijdens een intrede. Aansluitend vindt er een troonmoment plaats waarbij alle kindjes de kans krijgen Sinterklaas persoonlijk te begroeten en hem een wenslijstje of mooie tekening te bezorgen. Alle kinderen worden op het einde van de dag beloond met een leuke goodiebag vol lekkers.

OPGELET: Op zaterdag 26 november is Plopsa Indoor Hasselt reeds uitverkocht en dus niet meer toegankelijk voor het grote publiek.

Plopsaland De Panne

Op 19, 20, 26 & 27 november en 3 & 4 december verwelkomt Plopsaland De Panne Sinterklaas tijdens de VTMKZOOM Sint Weekends. Bezoekers worden op deze dagen uitgenodigd om de goedheiligman en de Pieten toe te wuiven tijdens de intrede om 13u.
Na zijn intocht kunnen bezoekers genieten van een knotsgekke VTMKZOOM Sint Show in het Plopsa Theater. De Pieten nemen de bezoekers tijdens deze show mee op een spannend avontuur vol dolle fratsen en leuke sinterklaasliedjes. Na afloop van de show is het mogelijk om Sinterklaas een bezoekje te brengen op zijn troon. Om de dag in pracht en praal af te sluiten krijgen alle kinderen tenslotte een zakje vol lekkers mee naar huis.

Plopsaqua De Panne

Bezoekers blijven natuurlijk ook steeds welkom in Plopsaqua De Panne. De adembenemende attracties zoals de wildwaterrivier, het stormbad en de zes indrukwekkende glijbanen zorgen voor een magische beleving voor iedereen.

Voor meer informatie, het volledige programma en voordelige tickets voor Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne en Plopsaqua De Panne, kijk op www.plopsa.nl.

Meer informatie

Meer leuke tips om te gaan doen
Meer blogs over Plopsa
Meer blogs over Sinterklaas
Meer blogs over Studio 100
Hoe ga je om met Sinterklaasstress?
Leuke kinderboeken over Sinterklaas
Sinterklaas – De historie van de Goedheiligman
Songteksten van kinderliedjes over Sinterklaas

Plopsa-parken pakken uit met Sint Weekends