Peuters op hol!

Peuters op hol!In Peuters op hol beschrijft Rebecca Eckler, bestsellerauteur van Bevrucht! en Uitgeteld!, de gekte die hoort bij het opvoeden van een peuter. Zoals elke ouder van een peuter weet, is dit een vreemde periode. Voorbij is de tijd waarin je kind luisterde als je ‘nee’ zei, en elke schattige outfit droeg die je uitkoos. Nee, tegenwoordig reageren de kleine schatjes waarschijnlijk met een staalhard ‘ik haat jou’ op pogingen tot discipline en kan kledingkeuze leiden tot een complete zenuwinzinking (aan beide kanten).

Er zijn hoogtepunten (weer helemaal verliefd worden op de Verloofde), dieptepunten (waarom valt de peuter altijd op de verkeerde momenten in slaap) en pijnlijke momenten (nog één kopstoot en die nosejob behoort tot de realiteit). Ondertussen doet Eckler waar ze het beste in is: ze benoemt wat elke ouder van een peuter denkt maar niet durft te zeggen. En jij dacht dat de problemen pas bij de puberleeftijd beginnen?

Onze mening

Wat een heerlijke schrijver is Rebecca Eckler toch. De meest normale gebeurtenissen worden door haar op hilarische wijze weergegeven zonder afbreuk te doen aan de realiteit. In tegendeel zelfs, want haar schrijfwijze is juist heel open en eerlijk.
Dit zorgt ervoor dat het boek prettig leest (sterker nog voor je het weet ligt het boek uitgelezen naast je) en enorm herkenbaar is. Voor iedere ouder met peuters – of aankomende peuters – om zich heen is dit boek een absolute aanrader. Even tijd voor jezelf met dit boek op je schoot en je kunt het leven met je prins(of prinses)peuter(s) weer helemaal aan! Je hebt namelijk één ding geleerd: Je bent zeker niet de enige!! Ach, en gedeelte smart is… juist!

lijn vadersenmoeders

Specificaties

Titel Peuters op hol!
Uitgeverij Zilver pockets
Auteur Rebecca Eckler
Illustrator
Aantal pagina’s 285
Prijs 14,95 euro
ISBN 9789058314925
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Peuter verzorging & ontwikkeling
Peuterpuberteit, wat is het en hoe ga je hiermee om?
De leukste musthaves!
Meer boeken over peuters
Meer boeken over opvoeding
Opvoeding van een peuter

lijn vadersenmoeders

BabyBaby

Geef een reactie