Een persoonlijke kerstgroet met Kaartwereld.nl

Een persoonlijke kerstgroet met Kaartwereld.nlEen kaartje ontvangen is altijd leuk. Of het nou een kaart met een hart van je grote liefde is, een meelevend kaartje tijdens ziekte, of een kerstkaart van een goede vriend die met een persoonlijke, liefdevolle boodschap, wil laten weten dat hij aan je denkt.

Iedereen vindt het leuk een kaartje te ontvangen. De donkere dagen voor kerst lenen zich misschien nog wel het meeste hiervoor; de kerstkaart. Wist je dat rond Kerstmis over de hele wereld kerstkaarten worden verstuurd? Dus niet alleen Nederland en het is ook niet iets van de laatste jaren. Al twee eeuwen lang versturen we elkaar kerstkaarten.

Een persoonlijke kerstgroet met Kaartwereld.nl

In de middeleeuwen werden op het Europese vasteland houtsnijwerken met religieuze kersttaferelen aangeboden aan geliefden of kasteelheren. Het verzenden van de kerst-nieuwjaarsgroeten stamt eigenlijk uit de 19e eeuw. De Engelse tekenaar John Callcott Horsley maakte in 1843 de eerste kerstkaart met de pakkende tekst ‘A Merry Christmas and a happy New Year to you.’ Zo eentonig en cliché hoeft het natuurlijk al lang niet meer. ‘Maatwerk’ is het nieuwe motto. Op Kaartwereld.nl kun je je eigen tekst verzinnen en die kan natuurlijk helemaal passend voor de ontvanger worden geschreven.

In 1875 was het nog uniek dat er massaal kerstkaarten werden geproduceerd, het verzenden van kerstkaarten werd een feit. Het massaal kerstkaarten versturen (one fits all) is inmiddels al behoorlijk achterhaald. Het is veel leuker nu je zelf maatwerk kan leveren. Een kerstkaartje precies geschikt voor die ene persoon. Misschien met een ludieke afbeelding, of die ene speciale foto van je kindje onder de kerstboom. Alles kan!

Een persoonlijke kerstgroet met Kaartwereld.nl

Kaartwereld.nl

Bij www.kaartwereld.nl kun je heel eenvoudig kerstkaarten versturen. Nadat je de kerstkaart hebt gekozen, pas je deze helemaal naar eigen wens aan. Wil je groots verrassen met kerst? Supersize je kerstkaart of stuur een kerstcadeau mee met je kaart. Als je tevreden bent voeg je het adres van de ontvanger toe en Kaartwereld zorgt voor de rest! Wil je de kerstkaart naar al je familieleden en vrienden sturen? Dat kan heel gemakkelijk door alle adressen in één keer via Excel in te voeren.

Je kunt de kaarten nu al verzendklaar maken en kiezen voor een later verzendmoment. Hoe handig is dat!

Meer informatie

Meer interessante weetjes
Kinderboeken over Kerstmis
Meer blogs over Kerstmis
Kerstmis vieren met kinderen – Een gezellig samenzijn
Songteksten van de leukste Kerstliedjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *