Opening Ice EXPO en Roetsjbaan op Scheveningen

Opening Ice EXPO en Roetsjbaan op ScheveningenOp zaterdag 2 december om 15.30u wordt de ruim 500m2 grote ijssculpturenexpositie Ice EXPO geopend door wethouder Boudewijn Revis, Marcel Veenendaal (zanger Di-rect) en radio-dj Justin Verkijk op het Scheveningse strand naast de Pier. Bijzonder aan de ijssculpturen expositie dit jaar is het thema Feest aan Zee *200 jaar badplaats. De expositie neemt bezoekers mee langs de Scheveningse hoogtepunten van toen en nu.

Tijdens de opening wordt er een Ice Carving Demo gegeven door een professionele Ice Carver. Diezelfde middag opent social influencer Florine Duif (bekend van o.a. Mompany) rond 15.00 uur de naast gelegen ‘Roetsjbaan’: een 30 meter lange ijsglijbaan op de boulevard naast de Pier. Samen met haar dochter en Sinterklaas zal zij op tubes van de imposante ijsglijbaan afglijden. Op 11 november werd met de feestelijke opening van de schaatsbaan op het Kurhausplein het startschot gegeven voor het Cool Event. Vanaf daar is men in twee minuten bij de Ice EXPO en ‘Roetsjbaan’ op de boulevard.

Naast de schaats- en roetsjbaan worden er gedurende het winterse evenement diverse activiteiten georganiseerd in Scheveningen. Cool Event is geopend tot en met 21 januari. Voor meer informatie zie www.cooleventscheveningen.nl.

Opening Ice EXPO en Roetsjbaan op Scheveningen

Over Cool Event

Dit jaar vindt de 11e editie van het Cool Event plaats in Scheveningen. Onder leiding van organisatoren Damiano D’Alba en zijn team hebben ook dit jaar de ondernemers van Scheveningen en Den Haag de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken. Bijzonder dit jaar is de samenwerking met stichting Feest aan Zee – 200 jaar badplaats. Daarnaast wordt Cool Event mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Den Haag, BKS Parking, Stichting Feest aan Zee, Koninklijke Nederlandse Schaats Bond (project IJstijd), Buitengewoon Scheveningen, Belangenvereniging Kurhausplein en Palace Promenade.

Opening Ice EXPO en Roetsjbaan op Scheveningen

Meer informatie

Meer leuke tips om te gaan doen

Bronvermelding

Opening Ice EXPO en Roetsjbaan op Scheveningen


BabyBaby

Geef een reactie