Ons seksboek

Ons sexboekIn Ons seksboek doet Goedele uit de doeken hoe ‘hij’ en ‘zij’ samen optimaal kunnen genieten van seks. Hoe maak je het voorspel niet te voorspelbaar? Welke standjes geven het grootste genot aan hem en aan haar? Moet het orgasme echt zo’n obsessie zijn? Welke remedies zijn er tegen seksuele sleur? Voorbij mythes en taboes gaat zij bovenal op zoek naar nieuwigheden in de wondere wereld van seks. Ons seksboek is een onmisbaar naslagwerk vol weetjes en tips. Meer kennis over seks leidt tot een beter seksleven. En goede seks, dat willen we toch allemaal?

Onze mening

Wanneer één of meerdere kinderen zijn geboren, dreigt het seksuele leven op een laag pitje te komen. Als beide partijen daar geen probleem in zien, is er eigenlijk niets aan de hand. Maar als één van de twee of misschien zelfs allebei dit als een probleem gaat ervaren wordt het de hoogste tijd hier iets aan te veranderen. Natuurlijk ben je ‘s avonds moe: (al dan niet) werken, kind(eren) verzorgen, sociaal leven, huishouden, eten koken en misschien hier en daar ook nog even wat tijd voor een studie of hobby… maar laat ‘geen tijd of vermoeidheid’ niet altijd een reden zijn om iets niet te doen.
Dit boekje kan je een paar frisse ideeën geven om je seksuele relatie een oppepper geven. Het stimuleert je om eens wat andere dingen (standjes) uit te proberen. Misschien niet allemaal zo geschikt… en voor sommige moet je best heel lenig zijn, maar het proberen kan wellicht een enorm lachsalvo opleveren en dat is ook heel gezond!

Specificaties

Titel Ons seksboek
Uitgeverij Standaard Uitgeverij
Auteur Goedele Liekens
Illustrator
Aantal pagina’s 288
Prijs 19,95 euro
ISBN 9789002223259
Bestel direct Bol.com

Liefs Marion

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere boeken voor volwassenen
Meer boeken over seks
Meer boeken over relaties
Seks en relatie
Baby making seks – Hoe houd je het leuk, spannend én doeltreffend?

lijn vadersenmoeders

Geef een reactie