Ongezien een luiertas dragen? Easy!

Babytas - Ongezien een luiertas dragen? Easy

Een babytas in roze of blauw. Met een print van biggetjes of bloemen. Voor wie dat wil is dit een feest. Voor wie dat niet wil een schrikbeeld. Voor die laatstgenoemde groep gingen we op zoek naar tassen met ‘zonder baby-look’. En dat is goed gelukt. 

Het is de angst van menig kersverse ouder: de luiertas. Zo’n tas in een pastelkleur zoals zoet blauw of biggetjes-roze, met een print waar je nog niet mee op een Oilily-party gezien wil worden. Kan dat nou niet anders? 

Wat zit er in de luiertas?
De luiervergelijker – voor de beste luieraanbiedingen

Er is veel meer mogelijk dan de luiertas met bloemetjesprint

Bovenstaand is natuurlijk wat overdreven. Neem het met een korreltje zout, maar dat het anders kan, daar willen we je hier van overtuigen. Er is veel en veel meer mogelijk dan de luiertas met bloemetjes-print. 

Neem even de schoudertas van Cowboysbag als Diaperbag. Ziet eruit als een leren dames tas, maar is een heuse tas waar al je noodzakelijke spullen in passen voor als je met je baby op stap gaat. Is voorzien van een los luiermatje, is gevoerd met een vuilafstotende voering, én ziet er stijlvol uit. De tas is gemaakt van kwaliteitsleer wat met het dragen steeds soepeler wordt. Is er overigens ook in zwart. 

Babytas - Ongezien een luiertas dragen? Easy

Prachtige modieuze luiertas? Ze bestaan

Heb je liever een handtas als luiertas? Kies dan bijvoorbeeld voor de Legend in effen grijs. Veel praktische vakken en een matje. Prachtige modieuze tas. 

Veel merken hebben een rugzak-diaperbag in de collectie. Die van Herschel stellen we even aan je voor. De Settlement Sprout Mid Grey Crosshatch. Veel woorden voor een sportieve luiertas. Er is zelfs ook plaats voor een laptop voor jezelf. Het hoofdcompartiment is door een tussenschot met klittenband in twee delen te splitsen. Via het zijvak kun je makkelijk bij flesjes als je de tas op je rug hebt. Ideaal! 

Babytas - Ongezien een luiertas dragen? Easy

Met vuilafstotende voering, top! 

Micmacbags heeft de Golden Gate Luiertas en een donkergeel-bruine kleur. Fantastisch mooie tas van een kwaliteitsmerk. Er zitten een afneembare wetbag, verschoningsmatje en thermovak in. Uiteraard allemaal makkelijk en praktisch te onderhouden door een vuilafstotende voering. Je ziet echt niet dat het een luiertas is. 

Trouwens; je bent natuurlijk als trotse ouder helemaal into baby’s en babyspullen, dus misschien wil je het juist wel laten zien dat je leren tas vol zit met luiers en andere accessoires. Dan heb je met deze tassen natuurlijk alle gelegenheid om flink uit te pakken. Neemt niet weg dat het prachtige volwassen kwaliteitstassen zijn die als core-business de functie luiertas hebben, maar in alle gevallen ook voor schouder- rug- of handtas door kunnen. 

Liefs Marion

Meer informatie

Wat zit er in de luiertas?
Baby ontwikkeling & verzorging
De luiervergelijker – voor de beste luieraanbiedingen
Josje Huisman ontwerpt tassencollectie voor Nederlands merk
Handtas en luiertas in één van PacaPod

Bronvermelding

© afbeelding: 123rf.com

#ad – Deze blog betreft een samenwerking

lijn vadersenmoeders
BabyBaby