Off-day

Marion MiddendorpIk heb een off-day. Je kent dat wel, zo’n dag waarop van alles mis gaat en dat je halverwege de dag tot de ontdekking komt, dat je eigenlijk beter gewoon in bed had kunnen blijven en deze dag had moeten overslaan.

Zo’n dag dat begint met een kapot oplaadkabeltje voor je telefoon, waardoor je telefoon niet meer op te laden is. Vervolgens kom je erachter dat een van je sites plat ligt en je geen idee hebt hoe dit komt. Dat je provider net zo makkelijk de bal weer terug speelt, terwijl je écht zeker weet dat je er zelf niet aan hebt gezeten… Zo’n dag dat je laptop automatisch begint met een nieuwe update van Windows (waar je niet om hebt gevraagd) en daar een uur over doet (WTF), terwijl je echt nog heel veel dingen in die tijd had willen doen. En dat je er na de update achterkomt, dat er een bug in zit, want ineens blijkt je laptop geen geluid meer te hebben, zodat zelfs muziek je dag niet meer beter kan maken.
Zo’n dag dus.

Lang leve de automatisering. Vandaag alleen even niet. Mag het licht nu uit?

Meer informatie

Lees meer blogs van Marion Middendorp

Wie is?

Marion Middendorp is eigenaar van de sites www.vadersenmoeders.nl, www.oudersenzo.nl, www.kinderliedjes.info, www.afscheidenverlies.nl en www.zomerperiode.nl. Zij is moeder van een puberzoon, is gelukkig met haar grote liefde, werkt vanuit huis en woont half in Boskoop (bij haar partner) en half in Den Haag.
Zij schrijft hier over haar persoonlijke ervaringen.

Zin om mee te bloggen? Mail ons dan!


BabyBaby

Geef een reactie