O’Chill – Lente/zomercollectie 2017

O’Chill - Lente/zomercollectie 2017IJsjes eten, bellenblazen, touwtjespringen… het draait dit zomerseizoen allemaal om fun! En de zomer krijgt wel een hele vrolijke start met de collectie van O’Chill. Dit leuke meisjeskledingmerk heeft een nieuw jasje gekregen met onder andere een nieuw logo. Ze laten met de zomercollectie direct zien wat de nieuwe focus van het merk is; frisse en vrolijke kleding maken voor meisjes die graag plezier maken.

De collectie zit dit seizoen boordevol vrolijke kleuren, leuke jurkjes en fun items. O’Chill kiest voor de hippe kleurencombinatie navy/wit en combineert dat met diverse accentkleuren. Heel gaaf en opvallend is de combinatie met neon roze. Maar ook de iets subtielere kleuren lichtblauw en lichtroze zijn een te gekke combinatie met het donkerblauw. Al die accentkleuren geven de toch al zo vrolijke kleding een frisse look.

Helemaal hot is de cactusprint. O’Chill heeft er een eigen, speelse twist aan gegeven door deze print op diverse manieren te verwerken. Denk aan een all-over cactusprint op een legging of een jurkje met een enorme cactusprint versierd met neon roze hartjes. Die hartjesprint zie je overal in de collectie terug. De blauw/wit gestreepte items met een neon roze detail roepen direct een zomers gevoel op.

O’Chill - Lente/zomercollectie 2017

Toffe jurkjes afgezet met een sportieve bies in een contrasterende kleur of juist een zwierig rokje met all-over print. Voor ieder type meisje heeft O’Chill iets wils. De leggings hebben een mooie fit en combineren perfect bij alle rokjes en jurkjes uit de collectie. Meisjes die het liefst iedere dag een nieuwe look creëren, kunnen hun lol op. Alle items zijn namelijk super leuk met elkaar te combineren.

De collectie van O’Chill is verkrijgbaar in maat 92 t/m 158 met prijzen die variëren van € 19,95 t/m € 29,95.

Met de zomercollectie van O’Chill ben je verzekerd van een zomer vol fun in hippe, vrolijke kleding met een comfortabele fit.

O’Chill - Lente/zomercollectie 2017 O’Chill - Lente/zomercollectie 2017 O’Chill - Lente/zomercollectie 2017
O’Chill - Lente/zomercollectie 2017 O’Chill - Lente/zomercollectie 2017 O’Chill - Lente/zomercollectie 2017

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over de nieuwe lente/zomer collectie

O’Chill - Lente/zomercollectie 2017