NUNUNU – Lente/zomercollectie 2017

NUNUNU - Lente/zomercollectie 2017Toen NUNUNU het thema van haar SS17-collectie aankondigde, deed dat heel wat stof opwaaien. Een collectie waarin ze kleur willen bekennen? Waarin schilderateliers, verf en kleur voorop staan?

Maar ook als designers Iris Adler & Tali Milchberg kleur bekennen, betekent dat niet dat hun populaire zwart-witte collectie aan de kant wordt gezet. Met verfspatten, kwaststreken en kinderhanden vol verf geven ze de volgende voorjaars- en zomercollectie een opvallend nieuw karakter, maar blijven ze tegelijkertijd trouw aan hun neutrale kleuren. Toch wordt er in SS17 bij NUNUNU geëxperimenteerd met kleur en wordt Dusty Yellow toegevoegd aan de collectie – perfect combineerbaar met de witte, zwarte en grijze basics.

Nieuw: Mousseline

Voor het eerst maakt NUNUNU in haar collectie gebruik van mousseline: een luchtige en zachte stof, ideaal voor warme temperaturen. Gecombineerd met voile, denim of katoen geeft het de collectie een licht en zomers gevoel.

NUNUNU - Lente/zomercollectie 2017

Nieuw: Resort Collection

Met opvallende zilver gekleurde badpakken, diep uitgesneden modellen, surf shorts voor meisjes en een zwarte badmantel werd de strandcollectie sterk uitgebreid.

NUNUNU - Lente/zomercollectie 2017 NUNUNU - Lente/zomercollectie 2017 NUNUNU - Lente/zomercollectie 2017
NUNUNU - Lente/zomercollectie 2017 NUNUNU - Lente/zomercollectie 2017 NUNUNU - Lente/zomercollectie 2017

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over NUNUNU
Meer blogs de nieuwe lente/zomer collectie

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *