Nostalgische kinderprogramma’s terug op televisie bij ONS

Nostalgische kinderprogramma’s terug op televisie bij ONSNostalgische televisiezender ONS brengt vanaf zaterdag 29 april een groot aantal kinderprogramma’s van toen terug op televisie onder de noemer ONS Jeugdsentiment. ONS speelt hiermee in op een steeds vaker terugkerend verzoek van haar kijkers. In het twee uur durende blok ONS Jeugdsentiment zullen diverse nostalgische kinderprogramma’s terugkeren. De samenstelling van het blok zal met enige regelmaat veranderen.

ONS Jeugdsentiment is vanaf 29 april te zien op zaterdagen van 16:00 tot 18:00 uur en op zondagen van 08:00 tot 10:00 uur. Aanvankelijk zullen de volgende programma’s te zien zijn:

Wat is er op ONS te zien?

ALLEEN OP DE WERELD – Originele serie uit de jaren 70. Het beroemde verhaal van Remi die wordt verkocht aan straatmuzikant Vitalis en samen met een groep dieren als artiesten het land door trekt.

MIK EN MAK – Kinderserie uit de jaren 60 rondom de avonturen van de olijke zwervers Mik en Mak. Met typetjes als Oma Tingeling en Meneer Humdrum.

MADELIEF – Kinderserie uit de jaren 90, naar het bekende boek van Guus Kuijer.

Later dit jaar

Later dit jaar zullen onder andere de allereerste televisieserie van Bassie & Adriaan, De Plaaggeest en Peppi & Kokki te zien zijn in ONS Jeugdsentiment.

Sinds september 2015 is ONS te zien op de Nederlandse televisie. Het kanaal is een voortzetting van de nostalgische zender NostalgieNet en onderscheidt zich met programma’s die terugkijken op vroeger, amusement uit vervlogen tijden, speelfilms en series zoals Medisch Centrum West, Dad’s Army en Bonanza. ONS is beschikbaar voor ruim 5 miljoen huishoudens.

Basispakket Ziggo

ONS is onder andere te ontvangen op kanaal 50 in het basispakket van Ziggo. Ook bij alle andere providers in Nederland is ONS in het pakket opgenomen.

Meer informatie

Meer tips en weetjes!
Meer blogs over ONS

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *