Noppies Maternity De Zomercollectie 2020

Noppies Maternity De Zomercollectie 2020

Met drie verschillende leveringen heeft de Maternity collectie van Noppies alles wat een zwangere vrouw aan kleding nodig heeft. Van slaapkleding tot voedingskleding en uiteraard de zwangerschapskleding!

Bekijk de zwangerschapskleding van Noppies

Luminous Dimensions

Een kleurrijk thema waar de natuur centraal staat. Vol met de mooiste basics, draagbare vormen en natuurlijke materialen.  Met een kleurenpallet van verschillende roze tinten is dit thema perfect om een boost aan je humeur, én je huidkleur, te  geven. Comfortabel in iedere stijl en voor ieder moment. Combineer strepen en bloemenprint met mooie basics voor de perfecte zomerse look.

Fields of Gold

Dit thema houdt rekening met het welzijn van onze aarde. De kledingstukken zijn gemaakt met nieuwe, duurzame technologieën die zorgen voor een betere wereld. Het kleurenpallet van groen, blauw en geel is geïnspireerd op de natuur en wereldreizen.  Dé kleur van deze collectie is sage green, waar je gemakkelijk je outfit van dag naar nacht mee transformeert. 

Noppies Maternity De Zomercollectie 2020

Coast Line

Puurheid. Dt is waar dit thema om draait. Terug naar de basis met simpele vormen  in rustige kleuren. Naast het frisse wit vind je in dit thema ook zacht blauwe tinten en mineraal groen. Geniet van de zomer in mooie prints en vloeiende lijnen in stoffen met een luxe uitstraling en die zacht en soepel aanvoelen.

Noppies Maternity De Zomercollectie 2020

Nursing Wear

Naast de zwangerschapskleding heeft Noppies ook de perfecte items om te voeden. Tops en jurken die de look hebben van normale kleding items, maar die voeden overal en altijd gemakkelijker maken. De items volgen de laatste trends en styles voor een betaalbare prijs.

Verkrijgbaar

De kleding van Noppies is onder andere online verkrijgbaar bij Bol.com.

Liefs Marion

Extra informatie

De lingerie wishlist
Must have gadgets voor elke millennial
Seks tijdens de zwangerschap, kan het kwaad?
Top 5 kleine tasjes
Alles over en voor de zwangerschap!

Bronvermelding

© afbeeldingen: Noppies

Noppies Maternity De Zomercollectie 2020
lijn vadersenmoeders
BabyBaby