nOeser en JustbyManon brengen feestelijke Flash collectie!

nOeser en JustbyManon brengen feestelijke Flash collectie!In samenwerking met kindermode stylist en -blogster Manon Laarhoven van JustbyManon brengt kinderkledingmerk nOeser dit najaar een te gekke FLASH collectie. Deze ‘nOeser by Manon’ FLASH collectie is een mooie toevoeging op de nOeser AW16 collectie. Manon heeft daar met haar urban style een interpretatie op gemaakt met een mooie set voor meiden én jongens, welke onderling ook te mix ‘n matchen is.

De meidenoutfit bestaat uit luxe top met koperkraag en mooie knoop details op de rug, een capitone rokje met een zilveren lurex detail en een bijpassende maillot met koperen glitter streep.

Voor de jongens een stoere grijze baggy broek met een urban interpretatie van een nOeser AW16 print, mooi te combineren met een antraciet statement shirt met stoere koperkleurige tekst.

nOeser en JustbyManon brengen feestelijke Flash collectie!

De set wordt compleet met een te gekke leren bow tie en een girly handtasje. Beiden zijn handgemaakt van gifvrij leer door ToughCookieStore.

nOeser en JustbyManon brengen feestelijke Flash collectie! nOeser en JustbyManon brengen feestelijke Flash collectie! nOeser en JustbyManon brengen feestelijke Flash collectie!

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over nOeser

nOeser en JustbyManon brengen feestelijke Flash collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *