Nieuwe collectie Kiddycolors voor een hippe kinderkamer

Nieuwe collectie KiddycolorsSinds de oprichting van KiddyColors in 2010 zijn met de fairtrade naamslingers uit Thailand talloze geboortes aangekondigd. Maar ook de dierenslingers, rammelaars en muziekmobielen van KiddyColors weten inmiddels goed hun weg te vinden naar de Nederlandse baby- en kinderkamer. Tijd voor iets nieuws, vindt het Nederlands-Thaise merk: een frisse look en feel voor de site én een nieuwe collectie: de bekende producten in trendy kleurencombinaties en duurzame materialen, zoals vilten sterretjes en houten kralen. Hip, eerlijk en vernieuwend!

Nieuw van KiddyColors

KiddyColors kiest een nieuwe koers: er is een nieuw professioneel logo, de website heeft een andere look gekregen en de collectie is aangevuld met nieuwe kleurencombinaties en materialen. Geen pompons meer, maar vilten hartjes en sterretjes. Geen plastic kraaltjes, maar veilige siliconen en houten kralen. Helemaal van deze tijd en passend binnen de huidige trends. Bovendien hebben alle producten van KiddyColors een CE-keurmerk. De nieuwe collectie is verkrijgbaar in trendy kleurlijnen, zoals stoer zwart-geel-grijs en lief mint-lichtroze-naturel, maar ook mint-naturel-grijs voor neutrale kamers en zwart-wit-fuchsia voor oudere meisjes. De producten blijven verder hetzelfde: de bekende naam- en verjaardagsslingers, maar bijvoorbeeld ook knuffels, muziekdozen, mobielen en kasthangers.

Nieuwe collectie Kiddycolors

Musthaves voor de kinderkamer

Om de geboorte van je kindje aan te kondigen, ter decoratie in de babykamer of als eyecatcher in de gang: voor de unieke naamslingers van KiddyColors is altijd wel een mooi plekje te vinden. Iedere handgemaakte letter is voorzien van een zachte vulling en gemaakt van een ander gekleurd stofje. Zo is elke naamslinger uniek! Naast de verticale en horizontale naamslingers, heeft KiddyColors ook tekst slingers. Met teksten als ‘hello world’ en ‘sweet dreams’ geef je net dat beetje extra aan de kinderkamer. Minstens zo leuk als kinderkameraccessoire zijn de trendy mobielen, muziekdoosjes, rammelaars en de kasthangers, onder meer verkrijgbaar met voertuigen en dieren. Tip: combineer items uit dezelfde kleurlijn voor een passend geheel. En bestel je een cadeautje? Dan wordt je bestelling feestelijk ingepakt.

Over KiddyColors

In 2011 besloten Renske en haar man het roer om te gooien: met hun jonge gezin vertrokken ze naar Thailand, waar Renske met slechts een paar Thaise Baht KiddyColors oprichtte. Inmiddels werken 13 creatieve Thaise vrouwen met veel plezier aan de unieke handgemaakte producten voor baby- en kinderkamers. Zij verdienen een eerlijk salaris, krijgen het schoolgeld van hun kinderen betaald en kunnen zelf hun werktijd indelen. Ook de materialen worden voor een eerlijke prijs ingekocht. Zo komt het product op een eerlijke manier in Nederland terecht. Bovendien gaat 10 procent van de inkomsten naar goede doelen. Een fijne gedachte, toch? Bekijk het complete assortiment op www.kiddycolors.com.

Meer informatie

Meer leuke hebbedingen
Meer blogs over Kiddycolors
Meer blogs over de kinderkamer

Nieuwe collectie Kiddycolors

BabyBaby

Geef een reactie