Naturino zorgt deze winter voor een fashion statement!

NaturinoDe wintercollectie 2016 van Naturino is een waar fashion statement. Het combineert de stijl van de grootste merken en speelt met de laatste trends. Deze mix zorgt voor schoenen met alle aspecten voor de ware ’fashion-victims’.

Paradepaardje

Deze winter wordt opgevrolijkt met een speelse parade waarin accessoires een grote rol spelen, in het bijzonder bij de meisjes-collectie. Studs en metalen applicaties in combinatie met een ’glossy feel’, zorgen voor een stoere maar meisjesachtige stijl.

De macro trend is de militaire variant met stoere schoenen, eventueel ook weer gecombineerd met glitter en glamour. Gecombineerd met wol en verschillende leren prints, zit hier voor jongens en meiden zeker iets passends tussen. Stoere boots of een vrolijke sneaker. Goed passend en in veel verschillende materialen en structuren. De collectie kan zo de catwalk op!

Back to the roots

De nieuwe ’Naturino first step’ -collectie maakt zijn opwachting deze winter. Met de collectie gaat Naturino terug naar zijn roots door met een reeks verschillende Mocassins op de markt te komen. Super zacht en flexibel in zacht Nappa leer dat zich nauw aansluit aan elke kindervoet en het voorziet van ultiem comfort.

Door weer en wind

In de waterbestendige lijn worden functionele aspecten gecombineerd met een urban look. Laarzen en enkellaarzen uitgevoerd in verschillende materialen als velours en cordura worden gemixt met bijvoorbeeld koeienhuid voor een hip effect.

We staan er gekleurd op deze winter

De kleuren van de wintercollectie zijn voor de jongens gebaseerd op papa’s kledingstijl. Blauw, lichtgrijs en donkerblauw met spatjes van fel geel. Stoer, speels maar ook zeker wat meer chique waar nodig.

Voor meisjes worden zwart en grijs heel speels gecombineerd met accenten van roze en paars. Heel glamoureus kunnen de dames voor de dag komen met grijs en goud. Feestelijk maar met een lieve touch.

Naturino Naturino Naturino

Meer informatie

Meer hippe kinderkleding en/of kinderschoenen
Meer blogs over Naturino
Meer herfst/winter mode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *