Mindful Mama @ work

Mindful mama @ work

Hoe ga je om met het moederschap in combinatie met je werk? Hoe voorkom je een burn-out? Werkende moeders hebben een aanzienlijke kans overbelast te raken. Zij blijven vaak primair verantwoordelijk voor de huishouding, en kampen snel met een schuldgevoel. Ook gunnen ze zichzelf te weinig rust.

Iris Bouwman herzag haar succesvolle titel Mindfulmama over moederschap, ontspannen en relativeren. Zij voegde er een deel mindfulmama@work aan toe. Zij leert je om grenzen te bewaken en mild te zijn voor jezelf. Zo kun je met vertrouwen en in balans functioneren, thuis en op het werk.

Mindful zwanger zijn, hoe doe je dat?

Onze mening

Vanaf het moment dat je moeder wordt, wordt ‘Stress’ zo’n beetje je ‘middle name‘. Er moeten allerlei ballen hoog gehouden worden, als de verzorging van je kindje, je partner, je werk, vrienden en kennissen. Er wordt nogal wat van je gevraagd. Het is niet zo gek wanneer je regelmatig het gevoel hebt, te kort te schieten. In dit boek vind je praktische tips om het jezelf allemaal wat makkelijker te maken. Iris leert je om wat liever voor jezelf te zijn en jezelf niet zo hard te veroordelen. Iedereen is er immers bij gebaat wanneer jij je lekker in je vel voelt.
Een handig boek vol tips en oefeningen, zodat jij weer in balans kan komen.

Specificaties

TitelMindful Mama @ work
UitgeverijSpectrum
AuteurIris Bouwman
Illustrator
Aantal pagina’s222
Prijs14,99 euro
ISBN9789000352166
Bestel directBol.com
Liefs Marion

Meer informatie

De leukste musthaves!
Mindful zwanger zijn, hoe doe je dat?
Meer boeken over mindful leven
Meer boeken over ontspannen

lijn vadersenmoeders
BabyBaby

Geef een reactie