Mindful Mama @ work

Mindful mama @ workHoe ga je om met het moederschap in combinatie met je werk? Hoe voorkom je een burn-out? Werkende moeders hebben een aanzienlijke kans overbelast te raken. Zij blijven vaak primair verantwoordelijk voor de huishouding, en kampen snel met een schuldgevoel. Ook gunnen ze zichzelf te weinig rust.
Iris Bouwman herzag haar succesvolle titel Mindfulmama over moederschap, ontspannen en relativeren. Zij voegde er een deel mindfulmama@work aan toe. Zij leert je om grenzen te bewaken en mild te zijn voor jezelf. Zo kun je met vertrouwen en in balans functioneren, thuis en op het werk.

Onze mening

Vanaf het moment dat je moeder wordt, wordt ‘Stress’ zo’n beetje je ‘middle name‘. Er moeten allerlei ballen hoog gehouden worden, als de verzorging van je kindje, je partner, je werk, vrienden en kennissen. Er wordt nogal wat van je gevraagd. Het is niet zo gek wanneer je regelmatig het gevoel hebt, te kort te schieten. In dit boek vind je praktische tips om het jezelf allemaal wat makkelijker te maken. Iris leert je om wat liever voor jezelf te zijn en jezelf niet zo hard te veroordelen. Iedereen is er immers bij gebaat wanneer jij je lekker in je vel voelt.
Een handig boek vol tips en oefeningen, zodat jij weer in balans kan komen.

Specificaties

Titel Mindful Mama @ work
Uitgeverij Spectrum
Auteur Iris Bouwman
Illustrator
Aantal pagina’s 222
Prijs 14,99 euro
ISBN 9789000352166
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere boeken voor volwassenen
Meer boeken over mindful leven
Meer boeken over ontspannen

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *