Michelle de zoektocht van een vrouw

Michelle de zoektocht van een vrouwAls door een bij gestoken, zat ik te wippen op mijn stoel. Zo had ik haar nog nooit horen spreken. Tijd om bij te komen, was mij niet gegund. Moeder was leeggelopen en had haar doel bereikt. Het familiegeheim lag nu op de zonovergoten tafel tussen de twinkelende glazen witte wijn.
‘Zeg, je vader wil dat ik op tijd thuis ben, dus ik ga zo weer op huis aan.’
Abrupt ontwaakte ik uit een stroom van gedachten. Tja, mijn vader. De stakker was weerloos zonder mijn moeder. Hij kon nog net een ei bakken, maar daar was alles mee gezegd.

Michelle is een warme, spontane vrouw die een groot talent heeft om zich in de nesten te werken. Haar huwelijk is een farce, ze heeft het veel te druk, is onzeker over zichzelf, ziet haar dochtertje te weinig en tot overmaat van ramp blijkt de man met wie ze in het geheim heeft afgesproken over bijna alles wat hij haar heeft verteld te hebben gelogen. Het is het begin van een dappere en bijzonder heftige zoektocht naar de essentie van haar bestaan. Vlot geschreven, meeslepend, ontroerend, herkenbaar, leerzaam en bij vlagen ronduit hilarisch.

Onze mening

Vlot geschreven roman. Humor, herkenbaarheid en gevoelige passage wisselen elkaar af. De schrijver neemt je mee in de zoektocht van haar bestaan.
Als ik in eerste instantie de achterflap lees, voel ik me gelijk betrokken bij de hoofdpersoon. Het zou zomaar mijn leven kun

Specificaties

Titel Michelle de zoektocht van een vrouw
Uitgeverij Elikser
Auteur Piet Jansen
Illustrator
Aantal pagina’s 247
Prijs 19,65 euro
ISBN 9789089547644
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere boeken voor volwassenen
Meer mooie romans

Related Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *