Met korting naar de Negenmaandenbeurs. Wat is er zo leuk aan?

De negenmaandenbeurs, met alles op het gebied van zwangerschap en baby’s. Wat houdt het in, waar is het en wáárom zou je er eigenlijk heen gaan? Wat maakt het anders dan gewoon alles bekijken vanachter je beeldschermpje en online bestellen? Of gewoon even het babywarenhuis inlopen? De negenmaandenbeurs en waarom dit zo leuk is!

Zwangeren willen geen baby op bestelling

Voor wie is het bedoeld?

De negenmaandenbeurs klinkt alsof het echt alleen maar bedoeld is voor de zwangerschapsperiode. Maar dat is zeker niet zo. Heel veel is op het gebied van de baby zelf. En daarmee is de beurs dus ook hartstikke leuk voor jonge moeders, pleegouders van een baby en uiteraard voor adoptieouders die een baby hebben of verwachten. En stiekem zal oma er ook nog wel van smullen… Dus ga op stap met je partner, zus, vriendin, (schoon-)moeder of juist gewoon alleen om zo alle tijd van de wereld voor jezelf te hebben en precies dat te kunnen doen waar jij behoefte aan hebt! Doe wat jij het fijnste vindt!

negenmaandenbeurs

Wat vind je op de negenmaandenbeurs?

Zoals gezegd alles op het gebied van baby’s en zwangerschap vind je hier. Of het nu gaat om kinderwagens, styling adviezen, babykamers, babyvoeding, kleertjes of draagdoeken: je vindt het hier. Op de site van de negenmaandenbeurs zelf kan je zien wie er allemaal op de beurs staan. Zo kan je ook alvast bedenken wat je in ieder geval gezien wilt hebben. Of je laat je gewoon verrassen natuurlijk.

Waar en wanneer is de negenmaandenbeurs?

In de RAI in Amsterdam vindt de negenmaandenbeurs elk jaar plaats. Dit jaar (2020) is het van 26 februari t/m 1 maart. Goed te bereiken dus met de auto, maar ook met het openbaar vervoer!

Waarom zou je hiernaartoe gaan?

Wil je alles weten over babyzaken, maar ook over je zwangerschap, dan is dit dé beurs om te bezoeken. Door zijn grootte overtreft het enig ander soortgelijk evenement (en zo dik bezaaid zijn die niet eens, volgens mij). Je kan er leuke koopjes scoren, maar ook heel veel informatie vragen/ontvangen. En het kopen gewoon voor een later tijdstip bewaren. Naast al deze dingen zijn er bijvoorbeeld ook nog andere zaken, zoals zorgprofessionals, waar je terecht kan met je vragen. Hiervoor moet je even het programma checken op welk tijdstip dit kan. Naast kopen en informatie krijgen is het natuurlijk ook een lekker dagje uit waarop je kan genieten van een hapje en een drankje en (samen) gezellig op stap zijn.

Overtuigd? Bestel dan nu je tickets online met een flinke korting!

En wat is er anders aan dan alles online bekijken

Dat mag duidelijk zijn. Naast de veel gezelligere setting en een heerlijk dagje je onderdompelen in de babywereld, kan je hier alles zien, uitproberen en vergelijken. Dat gaat toch echt niet vanuit je luie stoel! Je kan vragen stellen en op hele leuke ideetjes komen gewoon door alles wat je ziet.

Wat maakt deze beurs het waard om ernaartoe te gaan?

Zeker als je al verder in je zwangerschap bent, moet je er misschien niet meer aan denken om een dag op een beurs te gaan slenteren. Nu bepaal je natuurlijk zelf hoelang je slentert en hoe vaak je even lekker geniet bij de horeca. Dus op zich zou dat wel te doen moeten zijn. Waarom je deze drukte toch zou willen trotseren? Zelf vond ik het heerlijk om even lekker helemaal met de baby bezig te zijn. Om heerlijk een dag je onder te dompelen in de babywereld, zeker als het je nog helemaal niet bekend is. Om de leukste nieuwste trends te zien, de handigste verzorgingsproducten, maar vooral ook de informatie die je op doet. En je onder gelijkgestemden te begeven, waardoor je eindeloos door kan kletsen over dat wat je op dit moment het meeste bezig houdt: je zwangerschap én de baby. Collega’s en kinderloze vriendinnen zitten daar niet echt op te wachten… Kleine tip: heb je al kinderen? Probeer hier een oppas voor te vinden! Voor hen is het een kwelling zo’n dag en jij kan zonder kind simpelweg rustiger rondkijken! Neem je ze liever wel mee? Er is wel aan ze gedacht met o.a. een speelplein.

Tickets met korting bestellen!

De tickets zijn normaal 22,00 euro. Vadersenmoeders.nl mag de tickets met een flinke korting aanbieden. Via deze link betaal je slechts 19,50 euro voor je ticket voor de Negenmaandenbeurs 2020.

Liefs Wil

Meer informatie

Meer leuke tips en weetjes
Zwangeren willen geen baby op bestelling
Meer merken presenteren duurzame producten
Zwanger & zwangerschap

Bronvermelding

Tekst: Wil Cats
© afbeelding: Negenmaandenbeurs.nl

lijn vadersenmoeders
BabyBaby