Meester Mark rekent het goed

Meester Mark rekent het goedOp social media zie je ze regelmatig langskomen, de grappige ‘fouten’ van kinderen op school. Ze toveren vaak een glimlach op je lippen omdat ze grappig zijn of heel logisch. Kinderlijke gedachten, maar soms met een verborgen wijsheid.
Mark van der Werf, Meester Mark, heeft al deze grappige ‘foutjes’ verzameld in dit boek. Fouten die je nauwelijks kunt fout rekenen omdat ze zo schattig zijn, of juist heel goed.

In dit boek vind je ook lieve briefjes van kinderen aan hun juf of meester. Zo schattig om te zien, hoe lief kinderen kunnen zijn. Onbevangen en redenerend vanuit hun eigen logica. Die soms echt zo gek nog niet is.

Verzameling

Leerkrachten uit het hele land stuurde de leukste versprekingen, foutjes en/of lieve briefjes naar Meester Mark. Hij plaatsten ze op social media. Zijn accounts zijn terecht populair, want deze ‘wijsheden’ zijn echt heel leuk om te zien! Je hoeft er nu niet meer op internet naar te zoeken. Ze zijn allemaal verzameld in dit boek. Leuk, schattig en vooral heel hilarisch.

Onze mening over Meester Mark rekent het goed

‘Meester Mark rekent het goed’ is een meer dan leuk boek. Dit is echt een boek om op tafel te leggen en af en toe op te pakken en door te bladeren. Juffen en meesters liggen vaak dubbel van het lachen bij het nakijken. En ook bij de gekste antwoorden besluiten ze soms: Dat verdient een dikke krul. En ik weet zeker dat jij het met ze eens zal zijn. Al was het maar om ze voor je glimlach te belonen.

Dit is zeker niet het eerste boek van Mark van der Werf. Al eerder bespraken wij ‘Meester Mark graaft door‘ en Meester Mark vraagt door

Meester Mark rekent het goed

Specificaties

Titel Meester Mark rekent het goed
Uitgeverij Scriptum Uitgeverij
Auteur Mark van der Werf
Illustrator
Aantal pagina’s 175
Prijs 12,50 euro
ISBN 9789463190459
Bestel direct Bol.com

Meer informatie

Bekijk de besprekingen van andere boeken voor volwassenen
Meer boeken vol humor

Geef een reactie